Beech
Image default
Dienstverlening

Stickers laten bedrukken voor de wagens van je bedrijf in West-Vlaanderen

Wil je je bedrijf extra in de kijker zetten als je de baan op gaat of wil je de firmawagens voorzien van een logo zodat je werknemers reclame kunnen maken terwijl ze in de file staat of rondrijden? Dan kan je misschien eens kijken naar het aanbod van Lettral. Zij kunnen stickers bedrukken in West-Vlaanderen. De firma is gelegen in Ardooie en biedt een ontzettend ruim aanbod aan stickers. Stickers voor op wagens behoren ook tot dit aanbod. Bekijk zeker eens naar alle diensten die zij bieden en ga ten rade.

Steel de show in de file

Als je interesse hebt om stickers te laten bedrukken door dit bedrijf in West-Vlaanderen, kan je best eens luisteren naar wat zij voor jouw bedrijf aanraden. Het wrappen van auto’s behoort tot één van de mogelijkheden. Het geeft je de kans om je bedrijf in één klap zichtbaarder te maken in het straatbeeld. Als je bedrijf onder andere bedrijfsauto’s meegeeft aan de werknemers kan dit een makkelijke manier zijn om promo te maken. Naast het wrappen van auto’s, kan je bij dit bedrijf nog een aantal andere interessante diensten vinden die kunnen helpen bij je bedrijf in de kijker te zetten. Je kan bijvoorbeeld wat kleinere velletjes stickers aankopen. Die kan je dan uitdelen als mensen langskomen op kantoor of als ze een bestelling hebben geplaatst.

Vertel je idee aan deze firma

Als je zelf al een zot idee hebt over hoe je de stickers van je bedrijf in West-Vlaanderen wilt laten bedrukken, dan kan je je idee het best vertellen aan de werknemers van Lettral. Zij gaan er dan verder mee aan de slag en zorgen voor ontzettend leuke stickers. Als je graag je wensen wil uitspreken tijdens een afspraak. Je kan deze firma bereiken door een e-mail te sturen of het contactformulier in te vullen. Zij zullen je dan zo snel mogelijk verder helpen.

https://lettral.be/nl/