Beech
Beauty en verzorging

Wat gebeurt er als ik een borstvergroting achter de spier laat doen?

Bent u niet gelukkig met de grootte van uw borsten dan kunt u overwegen naar de Kliniek Dr. Wim Danau te gaan voor een borstvergroting. Een borstvergroting is een cosmetische ingreep waarbij er implantaten in uw borsten worden ingebracht met als doel ze te vergroten. Voor een borstvergroting zijn een aantal verschillende behandelingen mogelijk. U kunt uit verschillende implantaten kiezen, waar de incisie wordt gemaakt om de implantaten in te brengen en dan kunt u ook nog kiezen of u de implantaten voor- of achter de borstspier wilt laten plaatsen. 

Wat maakt een borstvergroting achter de spier tot een goede keuze?

Wanneer u kiest voor een borstvergroting achter de spier dan wordt het implantaat achter uw borstspier ingebracht. Om dat te kunnen doen moet er eerst ruimte worden gemaakt tussen de borstkas en de borstspier door de spieren voorzichtig gedeeltelijk los te maken.  Deze methode heeft een aantal voordelen, namelijk dat de implantaten onzichtbaar zijn. Wanneer een implantaat is ingebracht boven de borstspier kan bij weinig borstweefsel de rand van het implantaat zichtbaar worden wat natuurlijk niet zo mooi is. Bovendien resulteert een borstvergroting achter de spier in grotere borsten die er natuurlijk uitzien. Dat komt doordat de spieren de implantaten enigszins platdrukken waardoor de typische druppelvorm van een vrouwenborst ontstaat. 

Bespreek de opties

Of een borstvergroting achter de spier voor u de juiste keuze is hangt af van uw lichaamsbouw, of u veel sport en wat uw wensen zijn. Grote implantaten kunnen niet worden ingebracht met deze methode en als u fanatiek sport waarbij u uw borstspieren veel gebruikt kunt u ook beter voor een andere methode kiezen. De chirurg stemt samen met u in een consult uw wensen af op de mogelijkheden om tot de behandelmethode te komen die het beste bij u past. 

https://danau.be/

Gerelateerde artikelen

Zwangerschapsmasker verwijderen: allerlei tips en behandelingen

Botox doen in Amsterdam

Cryolipolyse machine voor slimming