Beech
Hobby en vrije tijd

Zoekt u een betrouwbaar bedrijf voor tentenverhuur in de provincie Antwerpen?

Als u op zoek bent naar een bedrijf in tentenverhuur in de provincie Antwerpen, klop dan aan bij Springking. Dit bedrijf is gevestigd in Hulshout, Antwerpen, en is gespecialiseerd in onder andere tentenverhuur. U vindt bij dit bedrijf tenten in verschillende maten, zodat u altijd de juiste keuze maakt. Een tent in uw tuin verzekert u ervan dat al uw gasten droog staan als het weer omslaat. Maar het zorgt er ook voor dat u een bepaalde intieme sfeer kan creëren. Heeft u voor het aantal gasten dat komt niet genoeg meubilair in huis? Ook daar heeft dit bedrijf aan gedacht. Zo kunt u hier voldoende stoelen en tafels huren. Zo heeft u een volledige tentenverhuur in de provincie Antwerpen.

Ook een springkasteel is te huur

Zoekt u iets leuks om te doen voor de kinderen? Maak dan een keuze uit de ruime collectie van springkastelen. Voor iedere smaak is een springkasteel te huur. Voor het jonge kind zijn er leuke springkussens in verschillende lieve of stoere thema’s. Voor de wat oudere kinderen is er een springkasteel te huur waar ook obstakels op zitten. Hiermee vermaken de oudere kinderen zich gegarandeerd langere tijd. Kinderen vinden rennen en springen erg leuk om te doen. Zeker omdat ze hierdoor lekker hun energie kwijt kunnen. Even geen ouders die zeggen dat ze rustig moeten doen, maar gewoon lekker rondrennen op een springkasteel.

Maar er is nog meer

Er is bij Springking nog veel meer te verkrijgen, denk bijvoorbeeld aan interactieve kegels, een snelheidsspel waar je ook een beetje behendig voor moet zijn. Of een racebaan met interactieve knoppen. Dit spel is zeker ook erg leuk voor volwassen. Ook kunt u kiezen voor megadarts, een dartspel van 2 bij 3 meter. Zo zult u niet alleen uw verjaardag, maar ook een familiedag met grote familie, tot een goed einde brengen.

Gerelateerde artikelen

Toe aan een dagje weg met gezin? Bezoek dit vogelpark!

Veilige, maar toch stijlvolle bootschoenen. U vindt ze hier!

Een bowling in Breda voor jouw feest of partij