Beech
Image default
Woning en Tuin

Aankoop bij een matrassenwinkel nabij Antwerpen? Dit is de beste slaaphouding

Heeft u onlangs een nieuw matras of bed gekocht bij Dormex, de beddenwinkel in de buurt van Antwerpen? Dan vind u hier enige tips voor uw slaaphouding om optimaal te kunnen genieten van uw nieuwe aankoop. Niemand slaapt hetzelfde of beweegt hetzelfde in zijn slaap. Er zijn dan ook verschillende slaaphoudingen mogelijk. Zo zijn er mensen die graag op hun buik slapen, terwijl anderen liever op hun zij of rug liggen. Niet ver buiten Antwerpen vindt u matrassenwinkel Dormex, de experts helpen u graag bij het uitzoeken van een matras die bij uw slaaphouding past.

Voorkom rug- en nekklachten door op uw zij te slapen

De minst belastende slaaphouding voor uw lichaam is de zijligging, omdat er dan zo min mogelijk spanning op uw rug en nek komt te staan. Spanningen tijdens het slapen kunnen overdag zorgen voor rug- en nekklachten. Voorkom deze klachten en laat u informeren door de professionals van bedden-en matrassenwinkel Dormex in de regio van Antwerpen. Kies niet alleen voor een matras met de juiste ondersteuning, maar ook voor het juiste kussen. Vind een kussen dat bij uw slaaphouding past bij dé beddenwinkel net buiten Antwerpen. Slaapt u bijvoorbeeld op uw buik, dan zal een platter kussen voorkomen dat u nekklachten ontwikkelt. De experts van Dormex helpen u graag.

Zoek een ondersteunde lattenbodem uit bij de matrassenwinkel nabij Antwerpen

Ook de lattenbodem kan een goede slaaphouding complementeren. Wanneer een lattenbodem niet meer in top conditie is, zal de matras u ook niet zo goed kunnen ondersteunen. Belangrijk is dat het totaalplaatje van lattenbodem, matras en kussen klopt om optimaal van uw nachtrust te kunnen genieten en uitgerust wakker te worden. Zoek niet langer en bezoek Dormex in Wuustwezel, de beddenwinkel en matrassenwinkel bij Antwerpen in de buurt. Wanneer u een afspraak maakt ontvangt u gratis advies van paramedisch slaapadviseur Chris en heeft u de hele showroom voor uzelf.

https://dormex.be/