Beech
Tuin en buitenleven

Bloembak door dik en dun

Stel je voor, je komt net terug van de winkel waar je de mooiste boom of plant hebt uitgezocht. Je bedenkt je waar je deze zou willen neerzetten en komt tot de conclusie dat je hem buiten wil plaatsen. Nederland staat er om bekend dat het weer erg wisselvallig kan zijn, het gaat van regen tot zon en van veel wind tot windstil. Dan is het erg belangrijk om een stabiele plantenbak aan te schaffen die wel tegen een stootje kan. De perfecte uitkomst is de betonnen bloembak. Zet de betonnen bloembak op de door uw uitgekozen plek en geniet van de sfeer die hij met zich mee brengt.

Weersverwachting

Wat erg fijn is, is dat het vorstbestendig is, hierdoor kun je ook in de winter wanneer de temperatuur tot een vriespunt komt nog genieten van jouw planten en of bomen. Wat goed is om te weten, is dat de betonnen bloembak wordt gemaakt met een uitstekende afwatering, dit zorgt ervoor dat barsten voorkomen worden. Niet gevreesd, ook in de zomer kun je natuurlijk genieten van uw aankoop. Zomer of lente, winter of herfst hij blijft bij je door dik en dun. Waar je wel rekening mee moet houden is dat je de planten of bomen vaker water moet geven. Dit komt omdat beton wat meer water op neemt.

Stijl

De betonnen bloembakken worden gemaakt in allerlei vormen, kleuren en maten. Ze komen bijvoorbeeld in het antraciet, beige of zwart. Je kan ze verkrijgen als vierkant, rechthoek, ovaal of misschien wil je wel een achthoekige vorm. Ook kun je verschillende parten aanschaffen waardoor planten of bomen bij elkaar geplaatst kunnen worden. Hou je van details? Ook dan zit je goed, denk aan een betonnen bloembak in de vorm van een mandje, ideaal voor de stevigheid die uw wenst voor uw boom of plant terwijl die toch dat beetje extra heeft. Er zijn talloze soorten maten, wat uw wenst is dan ook geen probleem. Wilt u een stevige basis voor uw boom of plant en een bak dat past in elk exterieur? ga dan voor de betonnen bloembak.

Gerelateerde artikelen

Uitstekende dienstverlening door het hoveniersbedrijf vlakbij Roosendaal

U kunt terecht voor meer dan alleen tuinaanleg bij een hovenier uit regio Roosendaal

Lekker in de buitenlucht met een tuinhuis met overkapping