Beech
Image default
Tuin en buitenleven

Koop taxus planten bij een duurzame kwekerij

Kwekerij Plantloon is een grote haagplanten kwekerij in Kaatsheuvel waar duurzaamheid, kwaliteit en uniformiteit centraal staan. De kwekerij is in het totaal 60 hectare groot waar verschillende soorten haagplanten gekweekt worden, waaronder de Taxus Baccata, Picea Pungens Glauca, Chameacyparis en de bekende Buxusstruiken. Bekijk het gehele assortiment online en bestel het gewenste aantal haagplanten. Zodra u uw bestelling geplaatst heeft, ontvangt u een prijsopgave. Altijd een scherp geprijsd overzicht voor hoogwaardige haagplanten.

Taxus planten worden vanuit de kwekerij in heel Europa geleverd

De taxus kwekerij mag dan wel in Kaatsheuvel gevestigd zijn, maar bestellingen worden door heel Europa met eigen transport geleverd. Zo weet u altijd zeker dat uw bestelling op een zorgvuldige wijze verpakt en geleverd wordt. De hoofdproductie bestaat uit de kweek van de buxus, taxus, coniferen en laurieren. Weet u al welke haagplanten u wilt kopen? Of twijfelt u nog welke haagplanten het mooiste in uw tuin of park staan? Het team aan haagplantspecialisten voorziet u graag van persoonlijk en deskundig advies.

Een groot aanbod aan vaste taxus planten vindt u bij deze kwekerij

Vindt u het ook zo zonde als planten na één seizoen al weggegooid moeten worden? Daarom is het verstandig om te kiezen voor vaste haagplanten, zoals de taxus, van een betrouwbare kwekerij zoals Plantloon. Bent u hovenier, architect of heeft u een eigen groenvoorziening? Dan bent u van harte welkom bij de taxus kwekerij in Kaatsheuvel. Service en kwaliteit staan hier hoog in het vaandel. Daarnaast kunt u altijd op een snelle levering rekenen. Gaat het om een levering binnen Nederland? Dan kunt u binnen enkele werkdagen de haagplanten al op locatie verwachten.