Beech
Image default
Telefonie

De nieuwe IPhone 12

Het is dan eindelijk zover de nieuwste Iphone van Apple is er: de Iphone 12. Het nieuwe toestel is verbeterde versie van de Iphone 11. Het grote verschil is echter dat het toestel geen ronde maar vlakke zijkanten heeft. Dit design lijkt op het eerder design van de IPhone 4S. Het is heel verschil alle IPhones die daar tussenin zaten. Een andere verbetering is dat de nieuwe Iphone gebruik maakt van haar eigen A14 Bionic chip. Deze chip is volledig door Apple zelf gemaakt en ontworpen. De voorgaande IPhones maakte namelijk gebruik van chips van externe partijen zoals Samsung. Daarbij hebben de nieuwe IPhones een OLED-scherm waar de oudere versies dit niet hadden. Speciaal voor deze IPhones heeft Apple gekozen voor een Ceramic Shield. Dit is een extra beschermlaag die ervoor moet zorgen dat je scherm vier keer minder snel breekt wanneer je telefoon uit je hand valt.

Extra details

Er zijn nog een aantal opvallende dingen. Zo heeft de nieuwe IPhone een verbeterde nachtmodus. Je kunt dus nu veel mooier en heldere foto’s ’s nachts maken. Een ander detail wat niet vergeten mag worden is dat nieuwe IPhones klaar zijn voor 5G. Het 5G-netwerk is het netwerk waar de laatste tijd veel om te doen is. Toch gaat het er komen en dat betekent veel sneller internet.

Vallen laten is zonde

Het prijskaartje van de nieuwe IPhone is niet bepaald laag met zo’n 812,10 euro. Het is dus verstandig om er voorzichtig mee om te gaan. Een IPhone 12 hoesje is dan een goede oplossing. Het IPhone 12 hoesje zorgt er namelijk voor dat een deel van de klap wanneer het toestel valt wordt opgevangen. Daarnaast is het natuurlijk een mode item.

https://www.telefoonhoesje.nl/iPhone-12-Hoesjes