Beech
Image default
Telefonie

Goedkoopste Screenprotectors | Tempered Glass | 1+1 GRATIS bij Hoesje.shop

Wat is een screenprotector?

Een screenprotector is een transparante bescherming wat je op het beeldscherm van je telefoon kunt plakken. Deze beschermende laag zorgt ervoor dat de kans op schade verminderd wordt. Zoals je zelf hebt ervaren bieden hoesjes een goede bescherming, maar in bijna alle gevallen wordt het beeldscherm van het toestel niet beschermd. Mocht je smartphone dan een keer uit je handen glippen, dan is er een kans dat het display van je smartphone beschadigd raakt met alle gevolgen van dien. Daarnaast zorgen screenprotectors dat je geen krassen en vuil direct op je scherm te zien zijn.

Screenprotector van gehard glas

De meest voorkomende screenprotector is een glasplaatje van gehard glas. Het gehard glas bestaat uit meedere lagen en zo stevig dat het in staat is om de ergste klappen op te vangen. Het materiaal is op een speciale manier verwerkt waardoor de gevoeligheid van het touchscreen wordt behouden. Een ander belangrijk voordeel van tempered glass, is dat het niet gaat versplinteren nadat het kapot is gegaan. De kosten van het aanschaffen van een screenprotector bij HoesjeShop wegen niet op tegen de kosten van een heel nieuw display!

Screenprotector van kunststof

Naast de glazen variant verkopen wij ook kunststof screenprotectors. Deze variant is goedkoper en betreft een kunststof folie die je op het beeldscherm van je telefoon plakt. De gevoeligheid van het touchscreen kun je bij beide varianten makkelijk aanpassen in het menu van je smartphone. Daarnaast zijn de screenprotectors altijd precies op maat gemaakt en worden altijd voorzien van de juiste uitsparingen.

Screenprotector plakken

Heb je eenmaal de gewenste screenprotector in huis, dan wil je het ook zo goed mogelijk opplakken. Maak je eenmaal een foutje, dan is het bijna niet meer te herstellen en kun je de screenprotector wel weggooien. Kijk naar tips en trucs op HoesjeShop en plak in een keer goed! Bij het plakken is het heel belangrijk dat er geen  luchtbellen onder de screenprotector ontstaan. Luchtbellen onder een screenprotector zien er niet mooi uit en kunnen een negatief effect hebben op de gevoeligheid van het touchscreen. Wij adviseren om de schoonmaakdoekjes te gebruiken en als laatste probeer altijd even nog over het beeldscherm te blazen om laatste stofrestjes te verwijderen. Met behulp van onze instructievideo kun je zelf thuis heel gemakkelijk de screenprotector opplakken.

Goedkoopste Accessoires 

Wij hebben veel 1+1 GRATIS aanbiedingen met screenprotectors! Maar ook voor leuke telefoonhoesjes, diverse opladers, usb kabels, powerbanks, telefoonhouders en meer hoef je niet verder te zoeken. Koop nu de goedkoopste accessoires zoals Apple opladers, Samsung hoesjes, Huawei tempered glass, Motorola oortjes bij Hoesje.shop. Je bent bij ons altijd verzekerd van beste prijs -/ kwaliteit verhouding. Binnen Nederland betaal je geen verzendkosten, maar ook retourneren is voor onze rekening 🙂

https://www.hoesje.shop