Beech
Image default
Telefonie

De Samsung Galaxy S8 is nog steeds een krachtige telefoon

Samsung Galaxy S8 is een krachtig apparaat en het is een blikvanger. De telefoonmaatschappij van het Zuid-Koreaanse bedrijf heeft een prachtig gebogen scherm van rand tot rand, een verbeterde camera, een topprocessor en een virtuele assistent die wordt aangedreven door kunstmatige intelligentie.

Maar zoals bij veel apparaten van het kaliber van de Galaxy S8, is niet elke functie eenvoudig te gebruiken of te vinden. Gelukkig hebben we genoeg tijd doorgebracht met de Galaxy S8

om een ​​aantal van de nuttigste functies te gebruiken. Dit zijn onze favoriete Galaxy S8-tips en -trucs om je op weg te helpen.

Galaxy S8 tips en trucs gemaakt voor Samsung apps

Je hebt misschien het Galaxy Apps-pictogram in de Samsung-map van je app-lade opgemerkt en vroeg je af wat het was. Je hebt waarschijnlijk een andere versie van de Google Play Store bedacht en hoewel je bij die schatting niet zo erg verkeerd bent, is het misschien een vergissing geweest om het volledig op te schrijven.

Binnen de Galaxy Apps bevindt zich een sectie met de naam ‘ Made for Samsung’ . Hier vindt u versies van populaire apps die speciaal zijn aangepast om beter te functioneren met uw Galaxy S8 – en cruciaal – u vindt ook apps met speciale biedt alleen voor Samsung Galaxy-bezitters.

Kindle voor de Samsung Galaxy S8

Enkele opmerkelijke voorbeelden zijn de Kindle voor Samsung , waarmee je twaalf maanden gratis een gratis e-boek krijgt, drie maanden gratis Pro + premium op Workout Trainer voor Samsung en exclusieve functies voor Galaxy-gebruikers op The Weather Channel voor Samsung .

Als u een gewone Samsung DeX Station- gebruiker bent, dan is er een deel van de apps die werken met uw DeX-desktopervaring en een hele reeks games waarvan is gecertificeerd dat ze op uw Galaxy-telefoon werken. Dus waar je ook naar op zoek bent, het is altijd de moeite waard om je hoofd in Galaxy Apps te steken om te zien of Samsung het beter doet.

https://gsm-stuntprijzen.nl/