Beech
Aanbiedingen

Een sauna heeft meer voordelen dan je denkt

 

Een dagje naar de wellness is heerlijk, vaak is dit dan ook een dag waar echt naar uit gekeken wordt. Als je de wellness binnenkomt gaat de telefoon uit en de piekergedachtes ook. Dit zou eigenlijk elke week een momentje moeten zijn. Helaas zijn we vaak te druk, terwijl we de ontspanning wel echt nodig hebben. Gelukkig is het ook mogelijk om thuis op rust te komen, dit heeft naast dat het veel tijd scheelt nog meer voordelen. Op rust komen thuis kan bijvoorbeeld in een sauna, het is namelijk mogelijk om deze in je achtertuin te plaatsen.

Dit doet warmte met je

De warmte op je lichaam is natuurlijk heerlijk! Je komt door de warmte op rust en je stapt helemaal fris en fruitig de sauna uit. Maar een sauna heeft nog meerdere voordelen. De warmte zorgt er namelijk voor dat je sneller aan temperatuur wisselingen wend. Hierdoor wordt je weerstand een stuk beter, ideaal dus in het griep seizoen. Daarnaast went je lichaam ook sneller aan de kou, dat klinkt misschien gek maar je hebt het echt minder snel koud! Dit komt door de warmte die je zenuwen prikkelen. Daarnaast nemen je witte bloedcellen toe door de warmte. Deze bloedcellen hebben ook een positief effect op je weerstand!

Een fijnere nachtrust

Een avond heerlijk door slapen is niet voor iedereen weggelegd. Sommigen komen niet in slaap of worden vaak wakker waardoor de slaap vaak onderbroken wordt. Gelukkig kan de warmte van de sauna hier een positief effect op hebben. In een sauna ontspan je namelijk, hierdoor worden je pieker gedachtes een stuk minder waardoor je lekkerder in je vel zit. De warmte zorgt ook voor een stofje endorfine. Dit stofje verlicht pijn en zorgt voor een ontspannen gevoel. Al met al dus voordelen waardoor je een heerlijke nachtrust gaat hebben!

De partij Welvaere

Ben je overtuigd? En wil je ook graag gebruik maken van al deze voordelen? Neem dan eens een kijkje op de website van Welvaere. Deze partij heeft verschillende buitensauna’s in hun assortiment. Daarnaast hebben ze ook een ruim assortiment met hottubs. Heb je nog een vraag of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact op met een van de experts, ze helpen je namelijk graag verder!

 

 

 

https://welvaere.be/

Gerelateerde artikelen

Het gemak van online ondergoed bestellen

Dashcam aanbiedingen bekijken

Een vrolijke hond