Beech
Image default
Banen en opleidingen

Vacatures.today het is een portaal voor het zoeken naar en rekruteren van banen in heel Belgie

Ze verzamelen vacatures van meer dan 20 jobboards / jobsites om uw tijd te besparen. Als er ergens een nieuwe advertentie is verschenen, verzekeren ze u dat deze al op onze website staat!

In februari 2013 werd een uniek project gelanceerd in de hoofdstad van Belgie.

In het eerste jaar groeide het maandelijkse publiek van de portal van nul tot 800.000 duizend mensen. Tegenwoordig is de sites van Vacatures.today netwerk opgenomen in de TOP van de meest populaire vacaturesites in Belgie. 

Hun doel is om de manier waarop mensen denken over het vinden van een baan te veranderen, de tools te bieden die ze nodig hebben en hun leven te verbeteren.

Uniek project
werd gelanceerd in 2013
Tegenwoordig staan de sites van deze netwerk  in de TOP-10 van de meest populaire vacaturesites op het Belgische internet.

In zo’n korte tijd heeft de site het vertrouwen van gebruikers weten te winnen en heeft het zichzelf bewezen als een effectief hulpmiddel voor het oplossen van elke HR-taak.

Missie Vacatures.today – iedereen helpen
Elke gebruiker van de site, zowel de werkgever als de sollicitant, krijgt absoluut gratis toegang tot alle functies van hun jobsites. 

Hun meest waardevolle hulpbron is hun team.
Denkende mensen met meer dan 20 jaar ervaring in HR- en IT-technologieën werken aan het project.

Ze verbeteren voortdurend hun kennis en vaardigheden, volgen omscholing en nemen deel aan gespecialiseerde en brancheconferenties. Voor hun is Vacatures.today niet alleen hun werk, maar ook een levensstijl en een manier van denken. 

Neem contact op Als je ideeën hebt of suggesties over de ontwikkeling van de sites, schrijf hun.

Proactief ontwikkelteam
Vacatures.today streeft ernaar om te maken elke klik van de portalgebruiker is zo efficiënt en effectief mogelijk!

Sollicitatieformulier


 

https://vacatures.today/sollicitatieformulier.html