Beech
Image default
Aanbiedingen

Goed voorbereid de werkdag ingaan

Elk moment en overal op de wereld gebeurt er wel iets. Kleine gebeurtennissen komen niet in het nieuws, maar grote gebeurtenissen juist wel. Hoe groter een gebeurtenis, hoe belangrijker het is en hoe meer er over gepubliceerd wordt in het nieuws. En dan komt het allerbelangrijkste op de voorpagina. Waar je woont bepaalt voor een groot deel wat voor nieuws je te zien krijgt. Een aardbeving in San Francisco zal hier in Nederland niet als heel belangrijk worden gezien, maar Los Angeles bijvoorbeeld wel, omdat dat veel dichterbij ligt. Zo bepaalt je woonplaats voor een deel wat je te lezen krijgt. Dit gebeurt vooral op het Internet, waar nieuwssites jouw locatie weten en zo de artikelen die je te zien krijgt bepalen.  

 

Ook jouw interesses en werkleven spelen een rol in wat voor nieuws je leest. Bij veel beroepen is het vereist dat je het een en ander weet van wat er speelt in de wereld. Bijvoorbeeld als je bij de politie werkt, bij de overheid of werkt in de ICT sector, er wordt van je verwacht dat je op de hoogte bent van het laatste nieuws. Door je woonplaats wordt dus automatisch al nieuws voor je gefilterd, maar zelf heb je ook nog invloed door je werk en interesses. Als jij werkt in de politiek en houdt van royalty nieuws, dan zal jij vooral die berichten lezen.

 

Een perfect medium waarmee je jezelf constant op de hoogte kan houden van het laatste nieuws, is Redactie24. Dit is een online Belgisch nieuwsplatform waarop de nadruk wordt gelegd op nieuws uit België. Er is een breed scala aan onderwerpen waarover je kan lezen, waaronder menselijke verhalen, bizar nieuws, leehnavasor, politiek, shopping, misdaden en showbizz. Voor ieder wat wils bij Redactie24! Als je de artikelen van Redactie24 leest, kan je er zeker van zijn dat je met alles mee kan praten en goed geïnformeerd bent over alles wat er in de wereld speelt.

 

 

https://www.redactie24.be/