Beech
Image default
Vervoer en transport

Dé garage voor grondig onderhoud van trucks in Antwerpen

Heeft uw vrachtwagen een grondige onderhoudsbeurt nodig? Kom dan naar de garage BDB Truck & Trailer Repair in Hoboken die gespecialiseerd is in het herstellen van trucks, aanhangwagens of bussen. Daarnaast beschikken ze ook over een takeldienst die zorgt voor een snelle depannage in Antwerpen. Uw voertuig wordt dan vervolgens naar de garage vervoerd en onmiddellijk hersteld. Veiligheid staat er centraal en er wordt ook aan preventief onderhoud gedaan voor uw trucks. Door kleine en grote onderhoudsbeurten, technische controles en keuringen vermijdt u dure herstellingen. Dankzij een grondig onderhoud blijft uw vrachtwagen in optimale conditie.

Laat de herstelling van uw truck aan ervaren garagisten over

Moeten de remmen en banden van uw truck worden nagekeken of de carrosserie hersteld worden? Geen nood, in de garage voor trucks in Antwerpen kunt u altijd terecht voor kleine en grote herstellingen. Zij kunnen uw probleem zeer snel beoordelen en inschatten wat er precies nodig is om uw voertuig te herstellen. Zo zijn er geen onnodige kosten en kunt u snel weer verder reizen. Een goed onderhoud van uw vrachtwagen hoeft niet lang te duren en ook niet veel te kosten. BDB Truck & Trailer Repair toont dat expertise en passie voor het vak zorgen voor een vlotte service. Daarnaast kunnen de garagisten ook uw tachograaf en snelheidsbegrenzer ijken, wat erg belangrijk is, maar niet in elke garage mogelijk is. Elke herstelling of reparatie gebeurt in volledig overleg met de klant zodat u goed op de hoogte bent van wat er moet vervangen worden.

Takelwagen en onmiddellijke herstelling

Staat u met uw voertuig in panne? Geef dan zeker een seintje aan de garage voor trucks en ander vrachtverkeer uit Antwerpen om u te komen helpen. De takelwagen brengt uw truck of bestelwagen naar de garage voor herstelling. De trucktechnici worden voortdurend getraind in de nieuwste technieken en werken met de beste hulpmiddelen om uw transportmaterieel in optimale conditie te houden. Op die manier kunt u met een gerust hart opnieuw de baan op.

 

https://bdbtruckentrailerrepair.com/