Beech
Image default
Zorg

Hoe het gebruik van TENA uw leven kan veranderen

Ongewenst urineverlies kan een enorme impact hebben op het persoonlijk leven van mensen die met dit probleem kampen. Ze durven de deur niet meer uit en raken op die manier in een sociaal isolement. Als het u overkomt en u dreigt niet meer achter de voordeur vandaan te komen omdat u zich schaamt, wordt het tijd om actie te ondernemen. Allereerst is het belangrijk te weten dat u zeker niet de enige bent die kampt met incontinentie. Het is een probleem dat veel mensen treft, zowel mannen als vrouwen. En er is gelukkig iets aan te doen. U kunt incontinentiemateriaal van TENA gebruiken om ervoor te zorgen dat u gewoon uw gang kunt gaan, ondanks dat u soms urine verliest of uw plas helemaal niet meer kunt ophouden.

TENA zorgt voor een leven zonder beperkingen

Het incontinentiemateriaal van TENA zorgen ervoor dat u gewoon uw leven kunt leiden zoals voorheen, ondanks dat u kampt met ongewenst urineverlies. Als u graag naar buiten gaat, op bezoek bij vrienden of familie of een dagje naar de dierentuin of een pretpark met de kinderen of de kleinkinderen, dan moet dat natuurlijk niet stoppen vanwege dit probleem. En dat hoeft dus ook niet. De producten van TENA zijn er op gemaakt om u optimaal te beschermen en ervoor te zorgen dat u zich altijd zeker voelt en geen ongemakkelijke momenten heeft, ook als u niet thuis bent. Het hoeft dus zeker niet zo te zijn dat u de deur niet meer uit kunt als u kampt met incontinentie.

Verschillende producten voor urineverlies

Urineverlies komt in verschillende gradaties voor. Er zijn mensen die af en toe wat druppels urine verliezen, maar er zijn ook mensen die hun plas helemaal niet meer kunnen ophouden. En dan zijn er natuurlijk mensen die alleen urine verliezen in bepaalde situaties, zoals bij hoesten, niezen of als ze iets zwaars moeten optillen. Ook het ‘in de broek plassen van het lachen’ komt velen van u vast bekend voor. Als u af en toe urine verliest dan kunt u volstaan met een inlegger. Deze vangt het – vaak geringe – urineverlies op. De urine wordt omgezet in gel waardoor lekken uitgesloten is en uw overige kleding gewoon schoon en droog blijft. Als u kampt met zwaarder urineverlies, bijvoorbeeld mensen met een dwarslaesie, dan heeft TENA de zogenaamde TENA Pants. Dit zijn broekjes die u kunt dragen om grotere hoeveelheden urine en ook ontlasting op te vangen als u geen controle meer heeft over uw blaas en darmen. De uitwerpselen worden direct zoveel mogelijk geurloos opgeslagen, de TENA Pants hoeft niet na ieder urineverlies te worden verschoond. Deze pants worden vaak ook in verpleeghuizen gebruikt.

Kan ik TENA producten ook online kopen?

De producten van TENA zijn te koop bij supermarkten en drogisterijen. Maar als u liever online koopt, dan kan dat ook. Bijvoorbeeld bij de Nederlandse webshop Hulpmiddelonline.nl die ook snel in België kan leveren. Veel mensen vinden het gênant om incontinentiemateriaal van TENA te kopen in een winkel, zeker als ze er een bekende kunnen tegenkomen of als ze het winkelpersoneel kennen omdat het net toevallig het buurmeisje is of de dochter van een collega/ In zo’n  geval koopt u gewoon online. Uw bestelling wordt dan in een neutrale verpakking geleverd, alleen u weet dat het om TENA incontinentiemateriaal gaat. U kunt online ook gemakkelijk grotere hoeveelheden kopen zodat u voorlopig voorraad heeft. Ook is het aanbod online vaak ruimer, u heeft meer keuze uit verschillende TENA producten dan in bijvoorbeeld de supermarkt of de voordeeldrogist in uw woonplaats.

Laat u niet beperken door urineverlies

Nu u weet dat er zeer efficiënte producten zijn om u te helpen als u kampt met incontinentie, is er geen reden meer om uw leven op pauze te zetten als u soms of regelmatig last heeft van ongewenst verlies van urine. Kies gewoon het bij u passende product van TENA uit en u kunt gewoon weer uw gang gaan. Lekker de stad in met vriendinnen, gaan sporten met vrienden, op vakantie of leuke dingen doen met uw partner. TENA incontinentiemateriaal zorgt ervoor dat u van uw vrijheid kunt genieten zonder dat u zich druk hoeft te maken over uw blaas.