Beech
Entertainment

Ballonvaart in Antwerpen boeken met C-Air ballonvluchten

Ook al eens gedacht aan een ballonvaart in Antwerpen, wij van C-Air ballonvluchten helpen je graag verder. Wij zijn gespecialiseerd om jouw de ervaring van je leven mee te geven.

In deze tijden van Corona vraag je je misschien af kan ik een ballonvaart Antwerpen boeken? Het antwoord is ja, je kan perfect je ballonvaart boeken of een cadeaubon bestellen. Wij kunnen nu jammer genoeg niet ballonvaren door corona. De verwachting is dat we vanaf April terug 100 % ballonvaarten kunnen uitvoeren, wij kijken er alvast naar uit.

Cadeaubon online boeken

Voor een ballonvaart cadeaubon zit je bij ons goed, je kan online perfect je cadeaubon bestellen en je ballonvlucht inplannen. Uiteraard hangt het wel af of het mooi weer is of de ballonvaart kan doorgaan of niet. Hiervoor nemen we de dag van de ballonvlucht met jouw contact op om het weer even te bekijken en verder af te spreken.

Kan ik een ballonvaart cadeaubon alleen gebruiken om boven Antwerpen te varen? Nee je kan deze ook gebruiken voor tal van andere regio’s. Op onze website kan je de verschillende opstijglocaties terugvinden. Neem even een kijkje naar onze verschillende prijzen.

Wie is C-Air ballonvaart Antwerpen eigenlijk?

Wij van C-Air hebben reeds jaren ervaring in ballonvaarten, al onze piloten kunnen een luchtballon tot centimeters nauwkeurig besturen. David Spildooren heeft C-Air ballonvaart Antwerpen opgericht in 2017 en heeft ondertussen reeds 15 jaar ervaring in het ballonvaren.

Heb je een vraag voor David? Contacteer hem eventjes via e-mail: info@cair-ballonvaart.be of telefonisch: 0498/121641. David wenst je alvast een fijne ervaring en neemt je graag mee in zijn avontuur.

Ballonvlucht boven je eigen regio

Zou je graag een andere regio tijdens een ballonvlucht bewonderen? Geen probleem C-Air organiseert ballonvaarten in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. Kortom in elke regio hebben we opstijgterreinen waar we kunnen opstijgen.

Een ballonvlucht duurt circa 1 uur en na het ballonvaren drinken we met onze passagiers nog gezellig een glaasje bubbels. Je vraagt je misschien af landen we terug op dezelfde locatie? Nee, ons landingsterrein is vaak tientallen kilometers verwijdert van de plaats van vertrek.

https://www.ballonvaart-antwerpen.be

Gerelateerde artikelen

Online quiz spelen

Huur een tent om heerlijk te feesten

Bij C-AIR Ballonvaart zijn we thuis in de lucht