Beech
Winkelen

De trendy man draagt ARKK

Voor de shoelovers onder de mannen zijn sneakers niet onbekend. Hoewel men het altijd heeft over de schoenentik van een vrouw, kunnen ook mannen flink onder de indruk zijn van schoenen. Welke man vindt het nu niet leuk om in een paar nieuwe schoenen op het werk te verschijnen? Verschillende mannen vinden verschillende schoenen leuk. Laten we vandaag een goede manier gevonden hebben om de verschillende schoenen te koppelen aan de verschillende mannen. Denk jij te weten welke schoenen er perfect passen bij welk type of kamp je met twijfelachtigheid? Wij zullen je hoe dan ook helpen bij het vinden van de juiste schoenen.

Een man met oog voor detail

Ben of ken jij een man die geïntrigeerd raakt door kunst en cultuur en houdt van wijnproeverijen? Dan is dit het type man die liever simpele schoenen draagt met leuke details dan een volledig opvallende schoen. Nette herenschoenen met een leuke print zijn hier een goed voorbeeld van. Voor een man die bij deze beschrijving past zijn zwarte schoenen met slangenleerprint ideaal.

De trendy man

Gaat het om een man die graag een avondje bij de nieuwste hippe cocktailbars doorbrengt? Sport hij veel en is zijn leven erg druk dan hebben wij het over de trendy man. Voor dit type man is de middenweg tussen sportief en netjes de go-to look. Schoenen die beiden kledingstijlen vertegenwoordigen zijn voor hen geweldig. ARKK is een nieuw Deens schoenenmerk dat goed in dit plaatje past. Kun jij jezelf hier in herkennen dan raden we je aan een kijkje te nemen bij de sneakers van het merk ARKK. Misschien wordt je dan een naast een trendy man ook een trendsetter van de ARKK sneakers in Nederland.

Zei er iemand polo?

Als we het hebben over mannen met een polo aan dan komt er een beeld in je hoofd. Deze man houdt van genieten op allerlei manieren. Dat kan tijdens de bbq met een wijntje zijn of op vakantie in Zuid-Frankrijk. Bij dit type passen instappers heel goed. Ze gaan ook erg goed samen dus dat is niet zo gek. Gaat het om een bourgondische man die van zijn vrije tijd geniet, maar ook hard werkt? Met instappers zit je geheid goed.

Nu is het jouw beurt

Je weet nu meer over drie totaal verschillende mannen en drie soorten schoenen. Met een soort schoen in je hoofd kom je al een heel eind, maar nu is het toch echt aan jou om een paar uit te kiezen. Is het voor jezelf dan wordt schoenen kopen voortaan ook meteen iets makkelijker.

https://www.vanarendonk.be/heren/arkk-herenschoenen/

Gerelateerde artikelen

Duurzaam speelgoed: vijf cadeautips voor peuters en kleuters

Extra brandstof dankzij een pre workout

Glas kan scheuren door hitte en kou