Beech
Image default
Bedrijven

Kies voor zakelijke coaching

In het bedrijfsleven is een steuntje in de rug wel eens zeer welkom. Hulp wordt vaak gewaardeerd en daarom hebben jonge werknemers vaak een begeleider die hen helpt met verschillende dingen binnen het bedrijf. Zij kunnen aan deze mentor van alles vragen over dingen binnen het bedrijf en dit helpt met het inwerken van nieuw jong personeel. Zo leren ze hoe het bedrijf in elkaar zit en wat wel en niet kan binnen dit bedrijf. Daarnaast zijn ze er ook voor steun wanneer iets niet zo goed gaat en kunnen ze daarbij helpen.

Een begeleider is daarom erg positief binnen een bedrijf maar toch werken niet alle bedrijven met dit systeem. Sommige nieuwe jonge werknemers hebben vaak het gevoel dat zij in een keer in het diepe gegooid worden. zij moeten zelf uitzoeken hoe alles precies moet en hoe alles werkt en dat gaat niet altijd goed natuurlijk. Andere vinden het juist wel fijn om alles op eigen houtje uit te zoeken, maar andere hebben hier meer problemen mee en vinden dat zij een beetje verwaarloosd worden. Ze zijn een beetje onzeker en hebben geen idee of ze goed bezig zijn. Bedrijven kunnen dan ook moeilijk in de gaten houden hoe een werknemer zich ontwikkeld in de begin fase dat hij of zij werkzaam is bij het bedrijf. Het kan voorkomen dat de werknemer niet zo goed zijn werk uitvoert hierdoor.

Jonge werknemers die hier problemen mee hebben, kunnen er ook voor kiezen om zelf een coach te nemen. Zakelijke coaching van carrierepoort kan bijvoorbeeld erg behulpzaam zijn. Met zakelijke coaching kijkt er iemand vanuit een ander perspectief naar jouw werkzaamheden en ook naar jouw vaardigheden. Zij zullen advies geven om beter te presteren en zo een goede indruk te geven aan de baas. Bedrijven die deze service aanbieden zijn onder andere carrierepoort.nl.

http://carrierepoort.nl