Beech
Image default
Webdesign

Webshop beginnen vanuit het buitenland

De wereld lijkt steeds kleiner te worden. Door vliegtuigen en internet zien we meer van de wereld, en vervagen de grenzen. Er zijn steeds meer particulieren en professionals die over de wereld reizen zonder vaste verblijfplaats. Voor deze doelgroep is een webshop beginnen een populaire manier om geld te verdienen. Hoe is het mogelijk een webshop te onderhouden zonder in Nederland te wonen? Deze geheimen verklappen we in dit artikel.

 

Alles gaat online

Shoptrader is een populair winkelplatform voor zowel starters als grote bedrijven. De software draait helemaal online, je hoeft niets te installeren. Je kunt dus vanuit jouw kantoor aan huis werken, of een webshop beginnen vanaf het strand in Mallorca. Waar je ook bent, jouw webwinkel staat voor je klaar zolang je beschikt over internet.

 

Besteed zoveel mogelijk uit

Als je de producten en voorraadbeheer op orde hebt kun je verzendingen, retouren en andere zaken op afstand regelen. Wanneer je goede afspraken maakt met leveranciers hoef je zelf geen product in handen te nemen. Je kunt via het Shoptrader platform na de webshop beginnen direct afspraken maken met de bekende bezorgdiensten zoals DHL, GLS en PostNL, ook wanneer je in het buitenland bent.

 

Veilig betalen en ontvangen

Wanneer je een bankrekening hebt kun je veilig betalingen ontvangen, waar je ook bent in de wereld. Via internetbankieren kun je alle transacties volgen en vervolgens daarop handelen. Het maakt voor de klant niet uit waar je zit, wanneer jouw bedrijf in Nederland staat geregistreerd weten ze dat jouw diensten onder de Nederlandse wetgeving vallen, ongeacht waar jij momenteel bent.

 

24 / 7

24 Uur per dag, 7 dagen per week, een webshop beginnen en bijhouden kan altijd en overal. Op internet zijn er geen openingstijden, jij handelt bestellingen en vragen af wanneer het uitkomt. Het kan wel slim zijn om mailings en communicatie in te plannen op Nederlandse tijden, je zet deze gewoon in de wachtrij met een tijdstip.

 

Door een webshop te beginnen kun je reizen en ondernemen met elkaar combineren. Via Shoptrader kun je zoveel zaken automatiseren dat je ook nog tijd overhoudt om te genieten van jouw reizen in het buitenland!

http://plaatsjebericht.nl/webshop/online-winkel-starten/