Beech
Eten en drinken

Koffiebekers binnen 5 dagen bedrukken vanaf 250 bekers!

Staan er binnenkort weer een aantal leuke evenementen op de planning? Organiseer je een sportevenement, festival, bedrijfsfeest of familie jubileum of sta je binnenkort op de beurs? Met bedrukte koffiebekers voorzien van jouw eigen verenigings- of bedrijfslogo maak je altijd een perfecte indruk. Onderzoek toont namelijk aan dat je zo’n 80 keer meer exposure krijgt met bedrukte koffiebekers dan met advertenties! En wie wil dat nou niet! Onderneem vandaag nog actie, want over ruim een week wordt dan ook jouw bakje koffie geserveerd in jouw eigen gepersonaliseerde koffiebeker.

Je eigen kartonnen koffiebeker in een mum van tijd ontworpen

Koffiebekers bedrukken ingewikkeld? Nee hoor, we doen ons best om je hierin maximaal te ontzorgen. Op het moment dat je een bestelling plaatst, kun je gelijktijdig je bestanden (logo en/of andere huisstijlelementen) uploaden. Geef je wensen door aan onze designers en ze gaan direct voor je aan de slag! Binnen no-time ontvang je kosteloos een perfect voorstel. Hoe handig is dat. Wil je toch liever het complete artwork zelf ontwerpen en aanleveren? Uiteraard is dat ook mogelijk. Download in dat geval het template wat hoort bij de betreffende beker. Op dit bestand vind je ook alle relevante afmetingen. Als alles gelukt is, kun je de PDF uploaden tijdens het plaatsen van je bestelling. 

Koffiebekers bedrukken in alle formaten

Wil je een espressocup bedrukken of een grote To Go beker? KoffiebekerDirect.be is het juiste adres. Zij zijn echte specialisten in het bedrukken van kartonnen koffiebekers in maar liefst zes verschillende inhoudsmaten; al vanaf 5 werkdagen en vanaf 250 stuks. Heb je iets meer tijd, dan wordt het nog interessanter. Want over het algemeen geldt: hoe langer de levertijd, hoe voordeliger de beker. Bekijk daarom ook opties voor het bedrukken van koffiebekers in Polen (6 weken levertijd) en China (12 weken levertijd). Welke levertijd je uiteindelijk ook kiest, de koffiebekers worden altijd professioneel bedrukt .

Na jouw akkoord gaan we direct aan slag

Zodra jij je akkoord hebt gegeven, start het team van KoffiebekerDirect.be de productie en ontvang jij de gepersonaliseerde koffiebekers maximaal 5 werkdagen later in huis. Als de bestelling klaar is ontvang je bericht van ons. Wij sturen je een e-mail met trackinggegevens, zodat jij de zending precies kunt volgen. Mochten er nog vragen zijn, neem dat gerust contact op met het support team. Zij kunnen je bij iedere vraag uitstekend van dienst zijn.

https://www.koffiebekerdirect.be/

Gerelateerde artikelen

Schakel de beste traiteur in voor de catering van uw huwelijksfeest of bedrijfsfeest

Geniet op locatie van heerlijke frieten dankzij de frietmobiel

Wat is precies een bierbrouwpakket?