Beech
Image default
Vakantie

Een bijzondere groepsaccommodatie voor jong en oud

Aan de oostkant van Nederland ligt een bijzondere groepsaccommodatie in een prachtig bosrijk gebied, De Westernboerderij. Eigenlijk is het veel meer dan een groepslocatie. Het is een feest van binnen- en buitenactiviteiten voor verschillende zakelijke en feestelijke doeleinden, aangevuld met bijpassende catering en mogelijkheid voor bedrijfsuitjes met overnachting. De catering varieert van een westernachtig grillbuffet tot een oer-Hollands broodje kroket. De georganiseerde activiteiten, die zowel binnen als buiten georganiseerd worden, lopen uiteen van teamspellen als Wie is de Wolf en Ik hou van Holland, tot gezamenlijke scootertochten, worstelwedstrijden, buksschieten en ponyrijden. Ook leuk is het levend tafelvoetbal. En er zijn overnachtingsmogelijkheden voor familie-uitjes en bedrijfsuitjes met overnachting.

Voor ieder doel een speciale activiteit

Zeker als het zakelijke bijeenkomsten betreft kan het zijn dat er een specifiek doel is, dat verder gaat dan alleen samen plezier maken. U kunt bijvoorbeeld denken aan teambuilding, kennisbijeenkomsten, managers overleg of heisessies. Juist als verschillende vormen van samenwerken, en de verschillende rollen in de groepsdynamica onderdeel van het programma vormen, zijn teamspellen een interessante optie. Door de ontspannen ambiance bij De Westernboerderij is deze bijzondere groepsaccommodatie ook uiterst geschikt voor het blootleggen en aanpakken van gevoelige zakelijke kwesties, bijvoorbeeld met betrekking tot de onderlinge verhoudingen. Wellicht is dan ook het bedrijfsuitje met overnachting voor u interessant.

Inspirerend, uit de comfortzone of gewoon plezier, alles is mogelijk

Uiteraard hoeft er niet altijd een hoger doel ten grondslag te liggen aan de bijeenkomsten. Ook voor de pure plezierbeleving, het verleggen van grenzen, het kennismaken met nieuwe activiteiten, het leegmaken van het hoofd en het opladen zijn de indoor en outdoor activiteiten van deze bijzondere groepsaccommodatie uitermate geschikt. Er komen geen ‘devices’ aan te pas, het is weer ouderwets analoog ravotten, klimmen, spelen. En volop in de buitenlucht. Kinderen voelen zich er vrij en volwassenen kunnen zich weer even kind voelen. De heerlijke dag uit voor de hele familie, van oma tot kleinzoon. En wil u de pret nog even rekken? Naast de bedrijfsuitjes met overnachting kunt u natuurlijk ook een familie-uitje met overnachting boeken.