Beech
Image default
Groothandel

Online waterglazen bestellen om te laten bedrukken

Waterglazen laten bedrukken, het klinkt misschien heel ingewikkeld of duur. Dat hoeft het echter niet te zijn. Bij 5dcor krijgt u prachtige bedrukte waterglazen met het logo van uw bedrijf of vereniging op, en dit voor een zeer redelijke prijs. U krijgt de keuze uit veel verschillende modellen glazen, die u allemaal in grote oplages kunt bestellen. Daarnaast vindt u nog veel andere soorten glazen bij hen. Ze luisteren hierbij uiteraard volledig naar uw wensen. Het is dus een grote aanrader om met hen in zee te gaan.

De meest heldere en kwaliteitsvolle bedrukking

Wanneer u waterglazen laat bedrukken, wilt u uiteraard dat de bedrukking een hoge kwaliteit heeft en lange tijd meegaat. Bij dit bedrijf kunt u rekenen op de allerhoogste kwaliteit van bedrukking. Ze hebben namelijk al decennialang ervaring met het bedrukken van allerhande glazen, waaronder waterglazen. Eerst moet u uiteraard uw gewenste afbeelding doorgeven. Zij zetten deze afbeelding vervolgens om in een vector-tekening. Dit is een heel gedetailleerde afbeelding. Daarna werken ze een digitaal voorstel uit voor hoe ze de afbeelding op de producten willen plaatsen. Hierbij houden ze uiteraard rekening met uw mening en zorgen ze ervoor dat de afbeelding zoveel mogelijk tot zijn recht komt. Na uw goedkeuring wordt de tekening kleur per kleur afgedrukt op een speciale film. Daarna kan het drukken al beginnen!

Ontdek de verbazingwekkende resultaten

Wilt u graag ontdekken hoe het resultaat van zo’n bedrukking eruitziet? Dan zit er niets anders op dan waterglazen bij deze experts te bestellen en ze te laten bedrukken. Haast u dus snel naar hun webshop en selecteer de glazen die uw voorkeur uitdragen. Vervolgens kunt u al uw voorkeuren doorgeven. Heeft u nog vragen of speciale verzoeken? U kunt hen steeds telefoneren of gebruik maken van hun handige contactformulier. Hierbij rekent u steeds op een spoedig antwoord.

https://www.5dcor.com/