Beech
Image default
Dienstverlening

Transport en logistiek voor bedrijven in Antwerpen

Vanuit Laakdal, nabij Geel, verzorgt S’Jegers het transport van goederen uit Antwerpen doorheen heel Europa. Ze halen uw goederen op waar u wil en vervoeren ze naar hun eindbestemming. Ze zijn niet enkel snel in het vervoeren, maar ook snel in het opstellen van vacatures. Zo bent u snel gerust en zijn zij snel op weg met uw goederen.

Uitgebreide vloot voor uw transport

S’Jegers heeft honderden trekkers en containers, daarbovenop hebben ze ook nog huifwagens en trekkers voor koel- en vriestransport. Bij hen kan u dus terecht met allerlei soorten goederen. U kan ook zeker zijn dat de vrachtwagens en containers steeds in topconditie zijn. Dit bedrijf heeft een eigen garage en werkplaats waar zij hun eigen voertuigen onderhouden en herstellen. Ze hebben ook een enkele magazijnen en een fumigatie-zone om de containers schimmel en ongedierte-vrij te maken. Uw goederen zijn dus volledig veilig tijdens hun transport van Antwerpen tot eender waar in Europa. Daarnaast is het bedrijf ook gespecialiseerd in walking floor-transport in België. Dit soort transport is perfect voor het vervoer van bulk of onverpakte goederen, zoals hout. Het idee is dat de hydraulische vloer, de ‘floor’, van de vrachtwagen de lading automatisch naar buiten rolt. U hoeft dus niet manueel alles uitladen, handig toch? Naast het walking floor-transport heeft het bedrijf onder andere ook kiepwagens en tankwagens. Ook zwaar transport is een makkelijke karwei voor de transportexperts. Dit transportbedrijf is al actief sinds 1995 en heeft dus veel ervaring met transport over het Europese wegennet.

Vraag een offerte aan voor uw transport

Deze transportexpert helpt u graag met het vervoeren van uw goederen. Transport in Antwerpen, België en Europa was nog nooit zo makkelijk gevonden. Van het vervoer van zeecontainers tot bulktransport met walking floor-transport, voor al uw transportnoden kan u een vrijblijvende offerte aanvragen op de website van S’Jegers.