Beech
Image default
Eten en drinken

Schakel de beste traiteur in voor de catering van uw huwelijksfeest of bedrijfsfeest

Als u op zoek bent naar een goede traiteur om de catering van uw bedrijfsfeest of huwelijksfeest te regelen, dan moet u bij JÖRD zijn. Bij JÖRD wordt er gewerkt met verse ingrediënten en unieke smaakcombinaties die passen bij het seizoen. U bent dus gegarandeerd van authentieke gerechten bereid op ambachtelijke wijze met verse producten. Een ware ontdekking van smaken!

De verschillende formules die mogelijk zijn bij deze traiteur

Er zijn diverse mogelijkheden als u een traiteur wilt laten komen die de catering op uw bedrijfsfeest of huwelijksfeest regelt. Bij JÖRD heeft u keuze uit de volgende formules:

  • Bij het buffet maken de chefs van JÖRD een lekker en verzorgd buffet met originele gerechten. Op deze manier is er voor ieder wat wils! Allereerst worden er verschillende aperitiefhapjes geserveerd om de smaakpapillen te strelen. Vervolgens wordt de tafel gevuld met diverse gerechten.
  • Tijdens een walking dinner gaat het personeel van JÖRD minimaal zes keer rond met verschillende, hapklare bites. Dit kan variëren van toastjes tot amuses en volledige minigerechtjes die u zo uit de hand kunt eten. Een walking dinner is perfect voor bijvoorbeeld een netwerkavond.
  • Wilt u liever à table dineren met uw gasten? Het is ook mogelijk om bij deze traiteur catering voor uw huwelijksfeest of bedrijfsfeest te regelen waarbij u een luxe driegangendiner of ‘shared dining’ krijgt.

Regel direct de catering voor uw feest of evenement

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van catering op uw bedrijfsfeest of huwelijksfeest door deze traiteur? Of wilt u al een datum reserveren voor uw huwelijksfeest of bedrijfsfeest? Natuurlijk kunt u contact opnemen met JÖRD om de mogelijkheden te bespreken. Op de website is het mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen en kunt u ook de contactgegevens vinden. Wacht niet te lang en regel snel de catering voor uw feest!