Beech
Image default
Bedrijven

schroeven

Herkent u dit? U bent een kamer in uw huis aan het verbouwen en heeft bindingsmaterialen nodig. Dus u gaat naar de winkel, koopt schroeven bij een bouwmarkt, dan moet u naar een compleet andere winkel voor uw koppelingen en dan weer naar een andere winkel voor uw handgereedschappen! Niet alleen onhandig maar ook super tijdrovend! Dit probleem stopt vandaag, dankzij BNV tools! BNV tools is de ideale website voor al uw verschillende bouwartikelen. Met ons uitgebreide assortiment kunt u nu alles met elkaar verbinden. En misschien nog handiger, u kunt het doen vanuit het comfort van uw eigen huis!

Iets vastzetten in gips? Geen punt! Met onze snelbouwschroeven van grabber is dit in slechts enkele seconden gedaan. Grabber is de grootste gipsplaatschroeven producent van de wereld. Deze schroeven zijn van bijzonder goede kwaliteit en gaan erg lang mee. De constante scherpe punt van deze schroeven en de dubbele spoed zorgt voor supersnel indraaiwerk. Daarbij bevatten de verpakkingen geen gruis om te voorkomen dat de gebruiker van deze schroeven last krijgt van metaalsplinters. Negen van de tien verbouwers raadt grabbers gipsplaatschroeven aan simpelweg omdat deze gebruikersvriendelijk zijn en van enorm goede kwaliteit!

Toch liever lijmen dan schroeven? Ook dit is voor BNV tools geen probleem. Neem bijvoorbeeld is een kijkje bij onze woodies ultimate producten. dit is hoogwaardige professionele constructie- en montagelijm met een ontzettend hoge aanvangshechting op basis van hybride technologie, die onder invloed van luchtvochtigheid uithardt tot een sterk, duurzaam en ook elastisch rubber. Deze lijm is permanent elastisch, niet corrosief en hecht op de meeste ondergronden (zelfs op vochtige ondergronden).

Om het kort samen te vatten, BNV tools biedt een uitgebreid assortiment met de beste bindingsmaterialen voor iedere soort ondergrond voor iedere soort klus. En daarbij kunt u alles bestellen van uw eigen huis!

Nieuwsgierig naar wat wij aanbieden? Bezoek snel onze website https://www.bnvtools.nl/ als u nog vragen heeft of opzoek bent naar advies kunt u ons altijd mailen! Ons email adres staat ook op de site.

https://www.bnvtools.nl/