Beech
Image default
Mode en Kleding

Volg de laatste trouwkostuum heren trends

Veel vrouwen dromen al over hun trouwjurk sinds ze een klein meisje waren. Jouw verloofde en binnenkort vrouw heeft waarschijnlijk een hele Pinterest pagina met al haar ideeën en fantasieën over jullie grote dag. Maar jij hebt echt werkelijk geen flauw idee wat je aan moet. Gewoon een pak dacht je, voor de man kan het toch niet zo ingewikkeld zijn. Nou… er zijn veel verschillende soorten pakken, en naast de soorten zijn er ook nog eens trends die je aanspreken.

 

Trouwkostuum mode voor heren

Je kunt ervoor kiezen het eenvoudigste zwarte pak te dragen, maar je kunt een trouwpak veel interessanter maken. Zoals op elk mode gebied duiken er ook elk jaar nieuwe trouwkostuum heren trends op. Heb je zelf geen zin om onderzoek te doen naar hoe je fashionable voor de dag komt op je trouwdag, dan is deze blog voor jou. Hier staan alle trends op gebied van trouwkleding op een rijtje.

–          SLIM-FIT

Een trouwkostuum heren zit meestal wat losser, er is veel speling omdat een kostuum uit verschillende laagjes bestaat. Toch kun je het niet fijn vinden een loszittend pak te dragen en je meer op je gemak voelen in een nauwsluitend pak. Dan is de slim fit trend echt iets voor jou. Slim fit kostuums worden vooral gedragen door dunnere of heel gespierde mannen.

–          3 delig pak

Niet veel mannen kiezen ervoor om een 3 delig pak te dragen omdat ze het over-the-top vinden. Het “normale” pak is in vergelijking met het driedelige pak echt uniek. Je kunt het nog specialer maken door te spelen met kleuren. Kies er bijvoorbeeld voor om het vestje te laten matchen met de accentkleur van jullie huwelijk. Dit kan met een subtiele pastelkleur of dieprood, je kunt dus echt alle kanten op.

 

 

 

Een trouwkostuum is een investering

Sommige mannen kiezen ervoor om hun trouwpak te huren voor een dag. Het nadeel hiervan is dat de pasvorm nooit écht goed is. En waarom zou je bezuinigen op de mooiste dag van je leven? Vind je het alsnog zonde om zoveel geld uit te geven, koop dan een trouwkostuum dat je ook na het huwelijk kunt dragen naar je werk. Op deze manier heb je na je huwelijk ook een kwalitatief goed pak in je garderobe hangen dat nog jaren mee gaat.

https://www.topsuits.be/kostuum-heren/