Beech
Image default
Hobby en vrije tijd

Waarom een ballonvaart in Oost-Vlaanderen ook iets voor u is

Maak onvergetelijke herinneringen met een ballonvaart doorheen Oost-Vlaanderen. Vliegen in de ochtend is fantastisch: u geniet met volle teugen van het ochtendgloren en ziet België in een heel ander licht. Natuurlijk hoeft u zich niet tot een ochtend ballonvaart te laten beperken. Er kan de hele dag door worden gevlogen. Kies voor luchtballon specialist Madou en u rekent op maar liefst 43 jaar ervaring. Geniet van de allerbeste service en betaal de scherpste prijzen. Niets is zo gezellig als een ochtend ballonvaart. Kies zelf het gezelschap waarmee u uw ballonvaart door Oost-Vlaanderen, of natuurlijk elders in het land, beleeft. U kunt tot wel met 120 man in de ballonvloot. Zowel particulieren als bedrijven kunnen terecht voor een ballonvaart.

Grote naam in de ballonvaart wereld

Bent u een speciale gelegenheid aan het plannen? Ook dan bent u aan het juiste adres. Kies voor de extra service van het VIP-pakket. De speciale ballonmanden met instapdeur zijn ook voor mindervaliden geschikt. U maakt van uw ballonvaart in Oost-Vlaanderen een onvergetelijke ervaring. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen langs de kust of elders in het land te vliegen. Met een ochtend ballonvaart geniet u van het fraaie ochtendgloren. Slechts een handvol zones door heel België zijn volgens de regels van het luchtvaartreglement verboden terrein voor de luchtballon. U bepaalt zelf waar u wilt vliegen. Het voordeel van boeken met een grote groep is, dat u geniet van groepskorting.

Kies de fraaiste vloot luchtballonnen

Madou heeft toegang tot een vloot van ruim 10 van de fraaiste warmeluchtballonnen. Hiermee kan eenvoudig aan grote gezelschappen onderdak worden verleend. Uw ochtend ballonvaart door Oost-Vlaanderen zijn gegarandeerd een succes. Ballonvaren is een ideaal (relatie)geschenk voor oud en jong. Het is het ideale romantische geschenk voor een geliefde, maar ook geschikt als verjaardagsgeschenk of als activiteit voor een familie-uitje. Reken op professionele begeleiding van a tot z, ontvang een ballondoop en andere leuke extra’s.