Beech
Image default
Eten en drinken

Bezorg jouw gasten een onvergetelijke ervaring met streetfood in Gent

Ben jij al bekend met het concept van streetfood? Dit houdt in dat je de lekkerste gerechten gewoon bij kleine kraampjes en foodtrucks op straat koopt. Meestal vind je hierin een brede selectie aan heerlijke snacks en hapjes die je kunt delen met jouw vrienden of familie. Denk bijvoorbeeld aan hamburgers en hotdogs, maar ook pannenkoeken en ijsjes. Streetfood is niet alleen heel leuk, maar ook erg gezellig en daarom een ideale toevoeging aan elk feest of evenement. Als jij ook graag streetfood wilt laten bereiden voor een verrassende catering van jouw evenement in Gent, kies je voor de kwaliteit van The Streetfood Company.

Deze specialisten delen graag hun passie voor streetfood

Dit bedrijf wordt gerund door twee broers die hun passie voor lekker eten al op jonge leeftijd ontwikkeld hebben dankzij de heerlijke gerechten van hun moeder. Deze liefde voor eten en koken is nu uitgegroeid tot The Streetfood Company. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij dit bedrijf in Gent terecht om verrassende streetfood gerechten te laten bereiden en bezorgen op de plaats van hun evenement. Wil jij jouw gasten ook verrassen met deze heerlijke snacks, maaltijden en dranken? Dan denken zij graag met je mee over welke van hun thema’s het beste bij jouw feest passen. Kies bijvoorbeeld voor een Amerikaans thema met pannenkoeken, hot dogs en hamburgers, of ga voor Aziatische gerecht zoals poké bowls en noodles. Wil je jouw feest compleet maken met de juiste tafels, stoelen en krukken? Ook dan staan deze specialisten in streetfood in Gent voor jou klaar.

Laat deze professionals een verrassende catering verzorgen

Of je nu catering voor een huwelijksfeest, bedrijfsfeest of groots jubileum wilt laten organiseren, The Streetfood Company in Gent verzorgt voor jou het lekkerste streetfood. Schakel deze specialisten in en neem contact met hen op om de diverse mogelijkheden voor jouw feest te bespreken. Geef eventuele dieetwensen direct door zodat zij hier rekening mee kunnen houden tijdens het opstellen van jouw menu.