Beech
Image default
Webdesign

Wat Qyn digital signage kan betekenen voor jouw bedrijf

Wanneer je wilt communiceren met klanten of medewerkers via digitale schermen worden deze schermen ook wel digital signage genoemd. Qyn is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in digital signage en verzorgt dit voor heel veel verschillende grote namen, zoals bijvoorbeeld de RAI Amsterdam. Qyn gaat voor kwaliteit van zowel het begin van het ontwikkelen van het concept tot het beheer na de installatie van digital signage. Hun slogan is natuurlijk niet voor niets ‘mastering digital signage’. In dit artikel lees je wat Qyn digital signage kan betekenen voor jouw bedrijf en lees je een voorbeeld van een project.

Digital signage maakt je klaar voor de toekomst

Alle communicatie die via digitale schermen verloopt wordt digital signage genoemd. Deze vorm van communicatie wordt steeds vaker gebruikt in bedrijven. Qyn groeit mee met de ontwikkelingen in de markt van digital signage en met wat mogelijk is in de technologie. Als je met Qyn werkt weet je dat je klaar bent voor de toekomst.

Een voorbeeld van digital signage

Qyn heeft bijvoorbeeld een project gedaan met de Amsterdam RAI. In de RAI hangen wel 800 schermen om je de weg te wijzen door het grote gebouw. Doordat er zoveel verschillende evenementen worden georganiseerd waren schermen de beste optie. Deze schermen zijn namelijk flexibel en kunnen op elk moment aangepast worden. Met klassieke bordjes kan dit natuurlijk niet zo gemakkelijk.

De voordelen van digital signage

Een van de voordelen van digital signage is dus de flexibiliteit van schermen. Daarnaast bereik je met schermen meer mensen dan met bijvoorbeeld een website of app. Ook is digital signage een directe manier om te communiceren met je klanten. Ben je overtuigd? Neem dan vrijblijvend contact op met Qyn voor meer informatie.