Beech
Image default
Bedrijven

Waterspeelgoed voor kinderen

Het is eindelijk eens mooi weer en je was van plan om lekker een dagje in de tuin te gaan zitten, maar al gauw hoor je de kinderen: ‘Ik heb het warm’, ‘Wat kunnen we doen?’. Dan ben je blij als je leuk speelgoed buiten hebt staan waar ze iets mee kunnen doen en waar ze lekker van afkoelen. Spelen met water is altijd een succes bij kinderen, dus hier zijn een aantal leuke dingen voor kinderen om mee te spelen als het buiten warm is.

 

Zwembadje

Een zwembadje is ideaal voor in de zomer. Kinderen kunnen er urenlang in spelen, het is dan natuurlijk wel belangrijk om ze goed in de smeren, want door het water verbranden ze extra snel. Als er genoeg plaats is in de tuin kun je een ingegraven zwembad maken, maar een opblaasbadje is voor kinderen ook altijd een succes.

 

Waterbaan of watertafel

Een waterbaan is goedkoop en vooral kleine kinderen kunnen zich er lang mee vermaken. Je kunt er veel uitbreidingen bij kopen, zoals bootjes, sluisjes, bruggetjes en extra stukken baan. Kinderen kunnen zelf de bootjes door de baan heen navigeren.

Ook een watertafel is leuk voor in de tuin. Het handige is dat je er ook een afdekplaat op kan leggen en dan kun je het ook als gewoon tafeltje gebruiken, eventueel ook binnen. In een watertafel kun je zand en water doen, samen met gietertjes, zandvormpjes en molentjes is dit gegarandeerd een succes bij kinderen.

 

Zandbak

Een houten zandbak in de tuin is een goede investering. Kinderen van allerlei leeftijden vinden het leuk om in te spelen. Als het warm is, kunnen ze er ook met water in spelen, dan zijn ze de hele dag lekker in de weer met emmertjes water en schepjes.

 

Waterglijbaan

Een waterglijbaan is een soort mat die je opblaast waar je een waterslang op aan kunt sluiten. Vervolgens laat je het water sproeien en kunnen de kinderen over de mat heen glijden totdat ze tegen de stootrand bij de finish aan botsen. Dat is natuurlijk dolle pret!

 

https://www.buitenspeelgoed.nl