Beech
Aanbiedingen

Welke smartwatches van Android en LG zijn op dit moment populair?

 Of je nu zelf een horloge met Android Wear 2.0-inpakken zoals de LG Watch Sport of Samsung Smartwatch in je tas hebt gestopt of denkt aan het oppikken van een oudere Android Wear 1.0-smartwatch, je zou kunnen vergeven dat je je afvroeg hoe je het moest gebruiken.

De kleine schermen en complexe functies van de beste smartwatches betekenen dat ze even kunnen wennen. Daarom hebben we onze lijst of tips en trucs voor het vinden van je weg in Android Wear verzameld.

Lees dit: de beste Android Wear-apps die als eerste worden gedownload

We hebben dingen op een rijtje gezet om de Wear 2.0-tips en -tricks (bovenaan) te scheiden van handige tips voor mensen die nog steeds een oudere versie of het besturingssysteem van smartwatch van Google gebruiken.

  • Tips en trucs voor Android Wear 2.0
  • Verander je gezicht naar boven
  • Tips en trucs voor Android Wear: de verborgen smartwatchgeheimen

Net als bij de Apple Watch kun je met Android Wear 2.0 een heleboel aangepaste gezichten instellen en vervolgens schakelen tussen deze gezichten. Misschien hou je van een sportief gezicht dat je statistieken laat zien, maar een meer klassieke look om uit te gaan. Pas een paar naar wens aan en wissel gewoon tussen hen door naar links en rechts over het scherm te vegen. Super makkelijk.

Pin je favoriete apps

Als je veel apps op je horloge hebt staan, kan het lastig zijn om door de lijst te bladeren om ze allemaal te vinden. Maar als je een paar go-tos hebt, ga dan naar de app-lade en pin ze naar de bovenkant van het menu door eenvoudig een vinger naar beneden op het pictogram te drukken. Het zal dan naar de top van de lijst gaan en een klein sterpictogram krijgen om aan te geven dat het ‘favoriet’ is.

Deel een nummer

De LG Watch Sport en LG Urbane LTE bieden een mobiele verbinding, wat betekent dat u kunt bellen en gebeld worden vanuit uw pols. In het ideale geval wilt u geen tweede telefoonnummer krijgen, maar op sommige netwerken, waaronder AT & T, kunt u hetzelfde nummer op uw telefoon delen. Als je een horloge krijgt met LTE (en er zullen er zeker nog meer komen) is het de moeite waard om te controleren of nummer delen een optie is.

Schakel wifi in

Tips en trucs voor Android Wear: de verborgen smartwatchgeheimen

Android Wear 2.0 geeft uw smartwatch veel meer standalone functionaliteit, maar om hiervan het beste te maken, wilt u hem een ​​soort verbinding geven. Zodra je je nieuwe smartwatch hebt ingesteld, moet je ervoor zorgen dat deze (afhankelijk van de ondersteuning) rechtstreeks wordt gekoppeld aan je wifi-netwerk, wat betekent dat je door de Play Store kunt bladeren en functies als Google Assistent kunt gebruiken, ongeacht of je telefoon is in de buurt en werkt. Als u tijdens de installatie niet aan de telefoon hebt gedaan, kunt u via het horloge verbinding maken met wifi door naar Instellingen> Connectiviteit> Wi-Fi te gaan.

 

 

https://electronicagadgets.nl/smartwatch/

Gerelateerde artikelen

Een snelle GSM reparatie als uw glas gebroken is

Herbalife Nutrition Online

Ontdek de voordelen van een schuifpui!