Beech
Image default
Bloemen

Zeg gefeliciteerd met een bos bloemen

Het komt vaak genoeg voor dat je een cadeau moet bedenken om iemand te feliciteren. Bijvoorbeeld wanneer iemand jarig is of wanneer iemand een promotie maakt is het gepast om iemand een kleinigheidje te geven om hem of haar te feliciteren. Er wordt gezegd dat aandacht het beste cadeau is dat je iemand kan geven. Ook wordt een boeket bloemen altijd gewaardeerd. Kun je niet aanwezig zijn op de gelegenheid? Een boeket bloemen kan vaak ook opgestuurd worden. Zo kan je degene die je wilt feliciteren toch nog blij maken met een boeket bloemen. Het juiste boeket bloemen brengt de juiste emotie met zich mee. Denk goed na over het boeket en de ontvanger zal de aandacht die je aan het boeket hebt besteedt terugzien in het boeket. Met een boeket bloemen geef je iemand aandacht én een schitterend boeket.

 

Wat schrijf je op het kaartje?

Bij een boeket bloemen hoort een kaartje. Bij ieder boeket bloemen zit wel een kaart waar een wens of een felicitatie voor de ontvanger op staat. Dankzij een kaart is het meteen duidelijk wat de reden van het mooie boeket bloemen is. Bedenken wat je op het kaartje zet is ook een uitdaging. Gewoon ‘gefeliciteerd’ is saai en onpersoonlijk. Het leukste is om iets persoonlijks op het kaartje te zetten. Hebben jullie een leuke inside joke waar je naar kan verwijzen? Dit doet het altijd goed om een lach op iemands gezicht te toveren. Ook laat een persoonlijk verhaal zien dat je na hebt gedacht over de tekst en ook maakt het meteen duidelijk dat het voor de ontvanger bedoeld is. Heb je op het moment geen inspiratie? De meest gebruikte tekst voor op een kaart bij een boeket bloemen is: ‘Van harte gefeliciteerd met je verjaardag’. Het brengt de boodschap over, maar is niet erg creatief of persoonlijk. Probeer iets persoonlijks aan deze boodschap toe te voegen en je bent klaar!

 

Geef je felicitatie meer kracht met een kleinigheidje

Wil je toch wat meer geven dan een boeket bloemen met een kaart? Dan kun je altijd nog een kleinigheidje erbij geven. Een boeket bloemen wordt vaak gecombineerd met bijvoorbeeld een doosje chocola of een flesje wijn. Feliciteer je iemand met een nieuwe woning? Dan is de kans groot dat hij of zij nog geen vaas in huis heeft. Het is dan een goed idee om een vaas bij het boeket mee te geven. Zo weet je zeker dat zowel het boeket bloemen als de vaas meteen in gebruik worden genomen.

 

Waar koop je felicitatie bloemen?

De beste manier om ‘gefeliciteerd’ tegen iemand te zeggen is dus met aandacht en een boeket bloemen. Een goede plek om een felicitatie boeket te halen is de Regiobloemist. Zij helpen je graag met het feliciteren van iemand. Tegen wie zeg jij ‘gefeliciteerd’?

 

https://www.regiobloemist.be/