Beech
Image default
Auto

Auto theorie dagcursus

Tijdens de theoriecursus in Leiden leer je de meest belangrijke verkeersregels. Punten die behandeld worden zijn onder meer:

* techniek, onderhoud en controle van voertuigen;

* het gebruik van gordels en helmen;

* risico’s in verband met weg-, zicht- en weersomstandigheden;

* voor laten gaan van blinden, gehandicapten en voetgangers;

* voor laten gaan van voorrangsvoertuigen, militaire colonnes en trams.

Het mooie van de cursus is dat die je slechts 1 dag kost. Op die ene dag krijg je in de ochtend les in klassikaal verband. Pluspunt daarvan is dat medeleerlingen dingen soms ook heel goed kunnen uitleggen. Na een voedzame lunch worden jullie allemaal naar de CBR-locatie gebracht waar het examen plaatsvindt. De vragen die jullie voorgeschoteld krijgen, zullen niet nieuw voor je zijn. ’s Morgens is namelijk ook tijd vrijgemaakt om met examens van voorgaande jaren te oefenen.

Veel locaties in NL

Je auto theorie in Rotterdam halen, dat doe je natuurlijk bij Gelijk Geslaagd. Vele jongeren gingen je al voor en zij blijken zeer tevreden te zijn. Je hoeft geen boeken te kopen en huiswerk krijg je ook niet. Het is één dag flink doorzetten en dan ben je in het bezit van je theorie papiertje! Wat wordt er zoal behandeld tijdens de cursus? Het zal bijvoorbeeld gaan over risico’s:

-risico’s in verband met toestand bestuurder;

-risico’s in verband met eigenschappen en toestand voertuig;

-risico’s in verband met aanwezigheid en gedrag ander verkeer. Andere aandachtspunten zijn:

-inrichting, belading en het slepen van voertuigen;

-verkeerslichten en aanwijzingen;

-uitvoeren van / voor laten gaan bij bijzondere manoeuvres.

Opgeven bij Gelijk Geslaagd is heel gemakkelijk. Dat doe je namelijk gewoon online. ’s Morgens, ’s middags, ’s avonds of ‘s nachts; als het jou schikt! Per cursuslocatie staan de aankomende cursusdagen vermeld. Wacht niet te lang met je aanmelding, want de ervaring leert dat het snel volstroomt.

https://www.gelijkgeslaagd.com