Beech
Image default
Auto

123 Theorie heeft verrassend hoge slagingspercentages

Heb jij ADHD of dyslexie en maak je je altijd druk om tentamens, proefwerken, overhoringen et cetera? Dan zie je vast ook op tegen het auto theorie-examen. Laat ons je geruststellen en de tip geven je aan te melden bij 123 Theorie voor theorie in 1 dag.

De docenten van 123 Theorie zijn gespecialiseerd in het begeleiden van jongeren met leer- en/of taalproblemen. Uit cijfers blijkt dat iedereen een grote kans van slagen heeft bij 123 Theorie. Dit heeft voornamelijk te maken met de opzet van de auto theoriecursus.

Allereerst gebeurt alles op één dag. In de ochtend krijg je les samen met andere leerlingen. De belangrijkste verkeersregels komen voorbij en er is volop tijd om oude examens te maken. Je krijgt ezelsbruggetjes en handige trucjes om de informatie te onthouden. Als iedereen er helemaal klaar voor is, wordt een korte pauze ingelast. Die is bedoeld voor een heerlijke lunch en om even de gedachten te verzetten. En dan is het moment daar: jullie worden naar de CBR-locatie in de buurt gebracht.

Theorie locaties door heel NL

Het maakt overigens niet uit waar je woont. In Alkmaar, Breda of Eindhoven. In Zwolle, Rotterdam of Groningen. Er is altijd een 123 Theorie-locatie in de buurt. De 123 Theorie cursus Arnhem bijvoorbeeld wordt een keer of acht per maand gegeven. Je kunt je online opgeven. Dit doe je door eerst te kiezen voor de stad en dan een dag die goed uitkomt.

Als je op www. 123-theorie .nl kijkt, zie je foto’s van groepen leerlingen die de afgelopen tijd geslaagd zijn. Ook staan er een aantal reviews op waaruit blijkt hoe positief iedereen is. Een paar quotes: “Zeker aan te raden.”, “Leerzaam!” en “Ik raad het iedereen aan .” Heb je nog vragen waarop je antwoord wilt hebben voordat je je inschrijft? Hier de contactgegevens van 123 Theorie.

Adres: Californiëdreef 37B, 3565 BK Utrecht. Whatsapp: 0629 99 99 62.

Telefoon: 085 060 1230.

Email: info @ 123-theorie .nl.

123 Theorie is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09.00 tot 19.00 uur en in het weekend tussen 12.00 en 17.00 uur.

https://www.123-theorie.nl/