Beech
Image default
Bedrijven

Georganiseerde motorreizen | Ride 2 Discover

Georganiseerde motorreizen

Ben je dol op motorrijden en wil je nu wel eens wat meer landen verkennen dan alleen Nederland? Heerlijk rijden door de natuur terwijl je de cultuur van andere landen verkent en leert kennen? Dan kan ik de georganiseerde motorreizen van Ride2Discover ten zeerste aanraden! Je kunt kiezen uit verschillende landen in Zuidoost-Azië. Van Thailand, Sri Lanka, Vietnam, de Filipijn, tot Indonesië en nog veel meer landen! Ben je klaar voor motorrijden, zon zee en strand? Schrijf je dan in voor een motorreis! Ik verzeker je dat je geen spijt zult krijgen van deze keuze.

Op de motor reizen door Azië

Via dit bedrijf kun je een prachtig land leren kennen terwijl je je grootste hobby uitvoert: motorrijden. De tarieven die Ride2Discover hanteert zijn inclusief de huur van de motor, de overnachtingen en de vliegtickets naar het land van bestemming. Heb je een voorkeur voor de Adventure Tour? Tijdens deze tour bega je verharde en onverharde wegen. Er zijn geen risico’s verbonden aan deze optie, maar onverharde wegen maken de reis natuurlijk wel wat spannender. Als je dit toch wat te spannend vindt kun je natuurlijk ook altijd kiezen voor de On Road Tour. Dan blijf je gewoon op de weg! Je kunt dus kiezen uit verschillende tours in verschillende landen en voor verschillende data en prijzen!

Inschrijven op drie manieren

Wil je met ze mee op georganiseerde motorreis? Schrijf je dan in en breng een bezoek aan één van deze prachtige landen. Gelukkig is er voor iedereen wat wils! Je kunt kiezen uit een individuele, groeps of privé inschrijving. Schrijf je je als individu in? Dan word je aan een groep met andere deelnemers toegevoegd. Je kunt je inschrijven met een groep vrienden, waardoor je alleen met hen op motorreis gaat. Maar je kunt met een fly & ride ook alleen of met maximaal 4 personen touren door één van de mooiste landen in Azië. Voor vragen of opmerkingen kun je altijd contact opnemen.

https://www.ride2discover.com/georganiseerde-motorreizen/