Beech
Bedrijven

Rijschool Utrecht | Rijschool Galgenwaard

Bij Rijschool Galgenwaard in Utrecht snel je rijbewijs halen!

Als je in de omgeving van Utrecht op zoek bent naar een voordelige autorijschool, hoef je niet verder te zoeken! Rijschool Galgenwaard is een goed aangeschreven rijschool met een hoog slagingspercentage. Daarnaast is deze rijschool relatief voordelig! Aarzel dus niet en vraag vandaag nog een gratis proefles aan!

Je rijbewijs halen bij Rijschool Galgenwaard

Om je rijbewijs te halen moet je voldoen aan drie aspecten. Het theoretisch gedeelte (ook wel het theorie examen), voertuigbeheersing (bijzondere verrichtingen) en verkeersdeelneming. Bij Rijschool Galgenwaard heb je les van ervaren instructeurs die precies weten hoe ze jou wegwijs moeten maken met de wegen van Utrecht en omgeving. Deze rijschool heeft zeer ruime lestijden, zo kun je ook ’s avonds en in het weekend lessen.

Om het theorie examen te behalen worden er theorie lessen aangeboden. Dit zijn twee cursusdagen op zondag en de maandag daarna. Zodra je deze dagen voltooid hebt, ben je klaar om het theorie examen te behalen! Deze theorieles kost eenmalig €150 en is inclusief het examen.

Spoedcursus

Het is mogelijk om je rijbewijs in slechts een paar weken al te behalen! Rijschool Galgenwaard biedt hiervoor spoedcursussen aan. Voordat je aan deze spoedcursus begint moet je al wel het theorie examen gehaald hebben. Voor een spoedcursus kun je kiezen in hoeveel weken je het rijbewijs wilt halen. De opleidingen zijn er in 2, 4, 6 of 8 weken of aangepast op jouw tempo.

Over Rijschool Galgenwaard

Rijschool Galgenwaard helpt jou snel en goedkoop jouw rijbewijs te halen. Naast het feit dat deze rijschool al voordeliger is dan andere rijscholen in Utrecht, is er ook nog een extra 10% korting voor studenten! Alle voordelen van deze rijschool staan hieronder op een rijtje:

  • Klantvriendelijk staat hoog in het vaandel;
  • Scherp aan de prijs, in vergelijking met de concurrentie vragen zij minder;
  • Goed/Hoog percentage met slagen;
  • Lid van de BOVAG, dus gaat hij failliet dan blijft het rijbewijs geldig;
  • Qua naam en entourage springen ze er wel uit;
  • Gratis vrijblijvende proefles;
  • Flexibele tijden: in het weekend en ’s avonds;
  • 10% korting voor studenten.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over het behalen van jouw rijbewijs bij Rijschool Galgenwaard of wil je gelijk een pakket of gratis proefles aanvragen? Dat kan! Neem dan contact op met de rijschool via 030 280 0882 of het contactformulier op de website.

https://www.rijschoolgalgenwaard.nl/rijschool-utrecht/

Gerelateerde artikelen

huis Spanje

Waterspeelgoed voor kinderen

Archiefkasten zijn onmisbaar in ieder kantoor