Beech
Image default
Bedrijven

Investeren in vastgoed: zoveel meer dan nattevingerwerk

In vastgoed investeren en beleggen is maatwerk. Het is een vorm van investeren die relatief voorspelbaar is. Het grote voorbeeld is dat u een redelijk accurate berekening kunt maken van wat u met uw investering kunt verdienen. De belangrijkste vorm van rendement bij investeren in vastgoed komt uit huur. De huur ligt vast – deze is maandelijks hetzelfde, – met eventueel jaarlijkse wijzigingen. Het enige wat u hoeft te doen is een huurder aan de haak te slaan. Is dat gelukt, dat beschikt u over een gratis (passief) tweede inkomen, waarvoor geen werk verzet hoeft te worden.

Vastgoed beleggen op zijn gemakkelijkst

In vastgoed investeren is de ideale manier om stabiel rendement op te bouwen, waar u langere tijd profijt van heeft. Het is relatief goed mogelijk om een beeld van uw rendement in de toekomst te schetsen, waar dat bij de handel in aandelen bijvoorbeeld absoluut niet het geval is. De financiële markt is wispelturig bij uitstek. Bij vastgoed beleggen is dat een stuk minder: vastgoed is ‘vastgoud’ – het behoudt zijn waarde. Het vinden van één of meerder huurders kan een uitdaging zijn, net als het uitzoeken van de regels. Gelukkig bestaat er een goede oplossing.

 

Vastgoed beleggen op zijn passiefst

Beleggen bij Center Parcs Vastgoed is ideaal voor iedereen die in vastgoed wil beleggen met zo min mogelijk zorgen – via dit bedrijf is het mogelijk om rendement op te strijken vanuit de luxe van een luie bank of hangmat. Passief was nog nooit zo passief. U investeert in een vakantiehuisje en het bedrijf regelt de rest. Of het nu gaat om het vinden van huurders of het onderhoud van het recreatieve vastgoed: alles wordt voor u geregeld, van begin tot einde. Bovendien krijgt u huurgarantie: dat betekent dat u zelfs inkomsten heeft als het aantal huurders tegenvalt. Kortom: het risico ligt niet bij u als investeerder, maar bij de aanbieder van de recreatieve woning.