Beech
Image default
Electronica en Computers

Procesautomatisering voor uw bedrijf

Als eigenaar van een bedrijf wilt u uiteraard dat alles vlot overloopt. Alle processen moet zo goed mogelijk op elkaar afgestemd worden, zodat er minder kans is op fouten. Innomatic uit Wevelgem is een echte specialist als het aankomt op procesautomatisering. Ze hebben al meer dan tien jaar ervaring en hebben een uitgebreide kennis. Ontdek welke diensten ze uw bedrijf te bieden hebben.

Een ruim assortiment aan diensten

Een automatiseringsproject kan niet zonder goede voorbereiding. Innomatic analyseert de noden van uw bedrijf en vertaalt die noden naar een ontwerp van meet- en regelapparatuur, de functiebeschrijving en het besturingssysteem van de installatie. Welke diensten bieden ze u allemaal aan? Dat leest u hieronder.

CAD-TEKENING

Elektrische schema’s moeten gedetailleerd en correct uitgevoerd worden. Deze schema’s worden uitgewerkt in EPLAN met behulp van het aangeleverde piping-and-instrumentation-diagram en de instrumentatielijst.

PROGRAMMATIE & VISUALISATIE

Bij de programmatie en visualisatie gaat Innomatic uit Wevelgem steeds voor maximaal rendement, betrouwbaarheid en veiligheid. Ze maken hiervoor gebruiken van het programma STEP7/TIA Portal van Siemens, dat bekend staat om zijn hoge kwaliteit. Bovendien maken ze een webgebaseerde visualisatie waarmee processen op afstand gemonitord kunnen worden.

Bordenbouw

Verder kan deze specialist ook bijdragen aan procesautomatisering met behulp van bordenbouw. Zo kunnen ze stuurborden, vermogensborden en borden voor de voedingsindustrie ontwerpen. Ze houden daarbij rekening met de normen waaraan de installatie moet voldoen.

Vision

Met behulp van camera’s kan de kwaliteit van de productieprocessen bewaakt worden. Dankzij bepaalde software kunnen hun camera’s bijvoorbeeld de vorm of kleur van een product controleren. Zo kunnen de foute producten manueel of automatisch verwijderd worden en moet het proces niet worden stilgelegd.

Naast deze diensten kunnen deze specialisten ook helpen met safety, datacaptatie en permanente ondersteuning.

Neem contact op met hen

Ziet u een samenwerking met deze specialist in procesautomatisering wel zitten? Of wenst u graag meer informatie over de mogelijkheden van hun diensten? Neem dan vandaag nog contact met hen op. Zij beantwoorden al uw vragen en bekijken graag wat ze voor u en uw bedrijf kunnen doen.

https://www.innomatic.be/