Beech
Image default
Dienstverlening

Een appartement laten leegruimen of een ruimte grondig laten reinigen

Het is te begrijpen dat er bepaalde situaties zijn waarbij u hulp kan gebruiken van een schoonmaakfirma voor het leegruimen van een appartement of voor het grondig reinigen van bijvoorbeeld een bedrijfsruimte. Bevindt het appartement of de bedrijfsruimte zich in de omgeving van Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen? Dan kunt u een beroep doen op de organisatie Wegisweg uit Gent. De naam verklapt het wel al, maar Wegisweg is een schoonmaakbedrijf dat klaarstaat voor zowel particulieren als voor professionelen. Het bedrijf komt dus graag langs bij u als u een appartement wilt laten leegruimen voor welke reden dan ook, maar staat ook paraat als bedrijven hun magazijnen grondig willen laten reinigen.

De diensten van het schoonmaakbedrijf onder de loep

Eerst en vooral is het belangrijk om te weten dat Wegisweg uit Gent geen handelaar in tweedehandsmeubelen is. Het bedrijf sorteert de goederen die ze tegenkomen tijdens bijvoorbeeld het leegruimen van een appartement, zodat ze kunnen gerecycleerd worden. Geef op voorhand goed aan als u nog spullen wilt bewaren, want de firma brengt die goederen naar een afgesproken plaats. Dat is weliswaar tegen een vergoeding. Voor particulieren is het dienstenaanbod beknopt en duidelijk: u kunt een appartement of huis laten leegruimen. Dat kan zijn na het overlijden van een dierbare, maar ook als het huis of appartement niet in de juiste staat is om te terug op de verkoop- of verhuurmarkt te komen. Bedrijven in het algemeen, notarissen, curatoren, gerechtsdeurwaarders, immobiliënkantoren, enzovoort kunnen een beroep doen op de firma voor de vernietiging van data en archieven, tuin- en groenonderhoud, de grondige reiniging van industriële gebouwen en zo veel meer.

Ga naar de website van dit opkuisbedrijf

Het opkuisen, leegruimen en/of opruimen van een woning is zo gebeurd als u deze specialisten inschakelt. Ga dus zeker eens naar de website van het bedrijf voor meer informatie. U vindt er ook de contactgegevens terug als u specifieke vragen heeft voor de medewerkers van het bedrijf.