Beech
Image default
Bedrijven

Soorten Sim Only pakketten

Denk jij er ook over na om over te stappen op een sim-only abonnement? Dan ben je zeker niet de enige, steeds meer mensen kiezen namelijk voor een dergelijk soort abonnement. Wat veel mensen niet weten is dat er verschillende soorten opties en deals zijn om uit te kiezen. Om je hier wat meer te laten zien en om je op weg te helpen hebben we de belangrijkste informatie hieronder voor jou uiteengezet. Dankzij deze handige informatie zal het een stuk eenvoudiger zijn om de knoop door te hakken. 

Diverse soorten Sim Only opties

Het eerste waar je over na zal moeten denken als het aankomt op een Sim Only abonnement is de vraag wat voor soort pakket je wilt hebben. Het is mogelijk om te kiezen voor een beperkt pakket waarmee je verbonden bent aan een vast aantal belminuten of MB’s. Echter is het ook mogelijk om te kiezen voor een onbeperkt abonnement. Zoals je wel aan de naam kunt zien is het met dit sim only abonnement mogelijk om onbeperkt internet te gebruiken. Aangezien de prijzen relatief laag zijn is dit een goede optie om te kiezen als je erg veel gebruik maakt van het internet op je mobiele telefoon. 

Speciale bundelaanbiedingen

Veel aanbieders in Nederland bieden bundelaanbiedingen aan voor mobiel, TV en internet. Als je een mobiel contract combineert met een internetabonnement kan je aanzienlijk veel geld besparen. Een ander voordeel van deze bundels is dat je één overzichtelijke factuur ontvangt en dat je slechts één provider heeft voor vragen of problemen. Bekende internetproviders zoals KPN en Ziggo geven je gratis extra’s wanneer je internet met mobiel combineert. Deze freebies zijn inclusief extra tv-zenders, dubbele data op mobiel en een bepaald bedrag aan korting op je maandelijkse factuur. Het enige wat je hoeft te doen is de producten op hetzelfde adres te registreren.