Beech
Sport

Voetbaltrainer

Voetbaltrainer

Wens je wat meer informatie? neem contact op via: TVJO@krupelboomfc.be

Voor het seizoen 2020-2021 is K.Rupel Boom FC op zoek naar gemotiveerde jeugdopleiders om ons team te komen versterken in ons nieuwe project KRBFC 2.0 Waarom bij KRBFC jeugdopleider warden…  

  • Je werkt binnen deze familiale club als “ONE TEAM” binnen onze vernieuwd structuur, omkadering & accommodatie (nieuwe kunstgrasvelden).
  • De club bied interne begeleiding, opleiding, ondersteuning & doorgroeimogelijkheden.
  • We begeleiden spelers op interprovinciaal en/of regionale niveau en bieden hen spelplezier gecombineerd met een goede opleiding binnen een van onze ontwikkelingsfases 2v2/3v3/5v5/8v8/11v11

Wens je wat meer informatie? neem contact op via: TVJO@krupelboomfc.be

Een van de nieuwigheden binnen de club onder KRBFC 2.0 kan je hierin mogelijk helpen die stap te zetten. Vanaf SZ20-21 wordt er een interne jeugdopleiders opleiding gestart via het “coach the coach” programma waarin TVJO Kelly en “coach the coach” Eddy VDV(lesgever aan de KBVB) de handen in elkaar hebben geslagen om onze coaches, waar nodig, extra ondersteuning en opleiding te bieden.

Dit met de hulp van onze visie coordinators kunnen wij dus technische en praktische ondersteuning aanbieden om collega’s op weg te zetten.

Het je ervaring als coach, als voetballer of heb je een pedagogische achtergrond(beroep etc.), dan zijn dat zeker extra troeven, maar mits de juiste mindset en zin om gedreven met kinderen te werken kan je met onze onderstening mogelijk ook zonder deze extra ervaringen als jeugdopleider opstarten.

 

 

https://www.dergatsjev.be/2020/07/voetbaltrainer-gezocht-voetbal-trainer.html

Gerelateerde artikelen

Schoolvakantie een voetbalstage

Professioneel crossfit rack bij Fitribution

Hoe je met business games je bedrijfscultuur verbetert