Beech
Mode en Kleding

Waar let je op bij het kiezen van een leren rugzak?

Als je je een beetje een sukkel voelt die een lelijke dagrugzak ronddraagt die schreeuwt “I’M A TOURIST,” nou ja, dan is een leren rugzak misschien wel precies wat je zoekt. Deze dragen absoluut stijl uit en geven zeker niet de look van een toerist.

De belangrijkste dingen die je wilt zoeken in een goede leren rugzak voor op reis zijn:

  • Het is geen kunstleder.
  • Dat het een laptop kan passen in een speciaal gemaakte sectie.
  • Dat het werkt als handbagage.
  • Natuurlijk wil je dat hij ook comfortabel en veilig is. Je zult gespen willen hebben.

Een leren rugzak is de perfecte reisgenoot als je er wat cooler uit wilt zien dan alle andere rugzakjokers die er zijn.

Je zult nooit een full-size trekkingrugzak van leer vinden, maar als je op zoek bent naar een dagrugzak of overnachtingsrugzak die een beetje cool is, dan is een leren rugzak ideaal voor jou.

Hoewel leren rugzakken er geweldig uitzien, kies je er niet alleen op basis van esthetiek voor. Om het maximale uit een leren rugzak te halen voor op reis, wil je ervoor zorgen dat hij klein genoeg is om onder een vliegtuigzitje te schuiven, dat er een kleedje in kan en dat er een laptop in past (bij voorkeur in een speciaal daarvoor gemaakte hoes).

Ben je op zoek naar een zeer goede leren rugzak van hoge kwaliteit, maar tegen een lage prijs? Kijk dan eens bij de Cowboysbag sale! Hier vind je alles van het Amsterdamse topmerk Cowboysbag, dat alleen écht leder gebruikt, tegen zeer voordelige preizen.

 

Gerelateerde artikelen

Een portemonnee om te sporten of reizen

Schoenen en accessoires vindt u bij deze diverse schoenenwinkel in Dendermonde

Goedkope ringen