Beech
Image default
Mode en Kleding

Een portemonnee om te sporten of reizen

Voor wie vaak reist, is een belangrijke overweging een perfecte plaats om je kaarten, paspoort en ID-documenten veilig, beveiligd en gemakkelijk toegankelijk te bewaren tijdens zakenvluchten, familievakanties of zelfs backpacken door Europa.

Veel reisportemonnees bevatten ruimtes om je belangrijke creditcards in op te bergen, een doorzichtig venster voor je ID’s, zoals een rijbewijs, en een houder van perfect formaat voor je paspoort. Daarbij komt nog de extra beveiliging door de RFID technologie, die je belangrijke documenten tegen diefstal beveiligt.

Wie van avontuur houdt en zijn vrije tijd en weekends in de open lucht doorbrengt, met gelijkgestemden die de uitdaging aangaan om mens en natuur te trotseren, heeft een ander soort portefeuille nodig om zijn geld en kaarten te beschermen tegen wind en regen.

En, voor de wintersportliefhebbers onder u, extremere omstandigheden zoals sneeuw. Je portemonnees moeten nuttig, functioneel, stijlvol en toegankelijk zijn voor dat welverdiende biertje aan het eind van een lange dag vechten tegen de elementen.

Sportportemonnees zijn juist voor deze activiteit ontworpen. Doordacht ontworpen met de minimale bescherming die nodig is om je belangrijke geld en creditcards volledig veilig te stellen.

Als sport je ding is, kun je een sportportemonnee overwegen, die meestal klein genoeg is om in je voorzak te passen. Vaak zijn ze gemaakt van nylon of natuurlijk leer met nylon voering, om zoveel mogelijk bescherming tegen weersinvloeden te geven. Toegevoegde kenmerken zoals leren handgrepen om te voorkomen dat je kaarten eruit glijden, moeten op je prioriteitenlijstje staan.