Beech
Bedrijven

Welke software helpen het bedrijf naar een hoger niveau?

Wilt u uw bedrijf naar een hoger niveau tillen? Om dat te doen, moet er gewerkt worden aan verschillende aspecten. Je kan bijvoorbeeld denken aan het verbeteren van je fulfilment (het gehele logistieke proces dat plaatsvindt nadat een bestelling is binnengekomen), of gehele bedrijfsstructuur. Maar u zou ook kritisch naar de software kunnen kijken die u op dit moment gebruikt. Is deze software echt wel zo handig in gebruik, of is het tijd voor een upgrade? In deze tekst kijken we naar een aantal oplossingen die uw bedrijf kunnen helpen. Dit zijn Project Portfolio Management (PPM) en Organisatiebeheersing.

Project Portfolio Management (PPM)

Deze software is erg handig voor bedrijven die geen goed overzicht kunnen houden door de duizenden briefjes, Excel- of Word-bestanden, losliggende sticky notes, en ga zo maar door. Deze software is voor bedrijven die klaar zijn met onoverzichtelijk werken en vanaf nu georganiseerd bezig willen gaan. Project Portfolio Management is erg handig om dat overzicht te creëren. PPM houdt een gestructureerd en eenvoudig overzicht op alle projecten waarmee een bedrijf op dit moment mee bezig is. Deze projecten kunnen van alles zijn en PPM kent ook de verschillende onderdelen van projecten. Dus het maakt niet uit waar u in het proces zit, van doelstelling en actieplan tot persoonlijke taken, PPM kan u, uw team en uw gehele bedrijf helpen.

 

Hoe PPM werkt

Met Pepperflow krijgt u de absolute, en volledige controle over alle projecten en processen die op dit moment gaande zijn. De module PPM biedt een geheel digitale manier van het beheren van alle projecten. Wilt u verantwoordelijkheden controleren of voortgangen bekijken van verscheidene projectonderdelen? Het budget eenvoudig kunnen bijhouden en ervoor zorgen dat deadlines met gemakt worden gehaald? Dat is allemaal zeer eenvoudig te doen door de overzichtelijke dashboards. Deze dashboards zorgen ervoor dat alleen de beste der beste keuzes worden gemaakt. Ook zorgen ze ervoor dat u uw doelstellingen goed kunt nastreven en alle middelen efficiënt benut. Deze projectenmodule is zeer eenvoudig te combineren met de Beleid en Beheer module.

 

Organisatiebeheersing

Het is belangrijk om te weten dat andere bedrijven en organisaties werk maken van het uitbouwen van hun interne controles en organisatiebeheersingen. Om mee te gaan met de concurrentie is het daarom belangrijk om te overwegen om ook wat eens te doen aan de manier waarop de organisatie wordt beheerd. De module Organisatiebeheersing kan u daarbij helpen. Deze module zorgt voor het nodige totaalplaatje aan maatregelen en processen waardoor u en uw bedrijf grip krijgen op de interne werking van het bedrijf. Deze module sluit ook naadloos aan bij de andere modules van Pepperflow. Wat Pepperflow verder ook vaak ziet terugkomen bij bedrijven, is dat afdelingen of departementen steeds meer vrijheid en autonomie krijgen, op voorwaarde dat ze een adequaat en doeltreffend systeem van interne controles over hun beschikking hebben. Een standaard of regelmatige controle is dus ook zeker van belang.

 

Organisatiebeheersing en gebruiksvriendelijkheid

Om aan alle maatregelen en decreten die te maken hebben met organisatiebeheersing te voldoen, hebben u en uw bedrijf een duidelijke, overzichtelijke en vooral krachtige tool nodig waarmee doelstellingen en processen, voortgangen en ook verantwoordelijkheden kunnen worden opgenomen. Het is natuurlijk ook belangrijk dat deze software gebruiksvriendelijk is opgebouwd. Gelukkig voldoet de module van Pepperflow aan de criteria die worden gesteld aan een gebruiksvriendelijk product.  

 

https://www.pepperflow.be/Project-Portfolio-Management

Gerelateerde artikelen

Laat de boekhouding door een ander doen

Chalet te koop in Voorthuizen – Park Florinata

De waist trainer