Beech
Image default
Entertainment

Redenen waarom je Playstation plus zou moeten kopen

De PlayStation Plus service is een geweldige manier om meer uit je PS4- of PS5  te halen, of het nu gaat om gratis games, exclusieve kortingen, cloudopslag, automatische updates en downloads van systeemsoftware. Er zijn nog veel meer voordelen verbonden aan het PlayStation Plus lidmaatschap. Welke voordelen zijn dat? Dat lees je hier!

Exclusieve kortingen

Sony’s PlayStation Network is een schat aan games, DLC en andere items. Het bedrijf biedt vaak kortingen op deze items aan zijn PlayStation Plus abonnees. Meestal zijn ze net genoeg om je een goed gevoel te geven bij je aankopen in de PlayStation  Store. Deze tactiek zorgt er echter voor dat mensen terugkomen voor meer. Als je ziet dat je favoriete game om de paar maanden wordt afgeprijsd, voelt het kopen van nieuwe games minder als een investering. Je weet dat er later nog een ronde met kortingen zal zijn.

Share Play

‘Share Play’ is een functie waarmee je een vriend kunt uitnodigen om een spel te spelen. Je kunt ‘Share Play’ gebruiken om een ​​vriend te helpen die vastzit in een level, of je kunt het gebruiken om een spel uit te proberen voordat je deze daadwerkelijk koopt.

Cloud opslag

Zoals de naam al doet vermoeden, is cloudopslag een service die jouw gegevens online opslaat. Het is vergelijkbaar met wat je zou vinden op een externe harde schijf of op een USB stick. Het belangrijkste verschil is dat je bestanden in de cloud worden opgeslagen en op afstand toegankelijk zijn. Het blijkt dat dit erg handig kan zijn. Cloudopslag is niet alleen goed voor het maken van back-ups van gegevens in geval van hardware storingen. Het biedt ook gemakkelijke toegang vanaf elk apparaat dat je met internet hebt verbonden. Als je meerdere computers of apparaten hebt die PS4-games en -apps kunnen uitvoeren, zal deze functie het je in de loop van de tijd veel gemakkelijker maken.

Automatisch uploaden

De tweede is Auto Upload, waarmee je schermafbeeldingen en videoclips automatisch naar de cloud worden geüpload. De service is gratis en je kunt er ook voor kiezen om je screenshots met een enkele klik op Facebook of Twitter te delen.

Multiplayer

Met de PlayStation Plus service kun je verbinding maken via internet en games spelen met anderen. Je kunt deelnemen aan multiplayer competities tegen andere spelers, of je kunt een team vormen om het met andere teams uit te vechten.