Beech
Image default
Entertainment

Waterdichte feesttenten te huur voor uw feest

Het laatste dat u wilt, is dat uw feest in het water valt door een regenbui of stevige windvlaag. U kiest daarom het best voor de feesttenten die de verhuur Martens Evenementen Service uit Hoogstraten te huur heeft staan voor uw evenementen. Deze zijn namelijk allemaal volledig wind- en waterdicht.

Aluminium feesttenten

Bent u een particulier die een trouwfeest organiseert? Of heeft u een bedrijf en zou u graag een bedrijfsevenement houden? Bij Martens Evenementen Service hebben ze verschillende aluminium feesttenten te huur voor al uw feesten. Deze tenten zijn standaard 15 meter breed. Er is wel een mogelijkheid om de tent nog uit te breiden. Zo heeft u altijd voldoende plaats voor al uw gasten. Als u toch nog iets extra wilt, zijn er ook de VIP-tenten en transparante zeilen waarmee u de aluminium tenten kan combineren. Door die zeilen krijgt u meer lichtinval en kan u uw prachtige locatie goed zien.

De perfecte inrichting van uw tent

Bij Martens Evenementen Service rekent u steeds op een volledige service. Dat wilt zeggen dat deze verhuur niet alleen feesttenten te huur hebben, maar deze ook komen opstellen voor uw evenementen. Daarnaast kan u bij hen eveneens de inrichting voor uw tent huren. Zo hebben ze bij deze ervaren verhuur verschillende soorten stoelen, tafels en zelfs een dansvloer voor uw evenementen ter beschikking. Op die manier kan u altijd genieten van een zeer aangename sfeer tijdens uw feest.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u nog niet zeker welke tent u het best kan huren bij Martens Evenementen Service in Hoogstraten? Of wilt u weten hoeveel het zou kosten om een aluminium tent met uitbreidingen en inrichting te huren? Dan kan u er altijd voor kiezen om een gratis offerte aan te vragen. Deze verhuur geeft u altijd de beste prijzen zodat u evenementen kunt organiseren aan een lage prijs.