Beech
Image default
Entertainment

Bij C-AIR Ballonvaart zijn we thuis in de lucht

Wat een ballonvaart zo speciaal maakt? Wel, je moet het eigenlijk meemaken om er over te kunnen vertellen. De vrijheid die je ervaart als je met een luchtballon door de lucht vliegt, het prachtige uitzicht en de ambiance in de mand, het zijn maar enkele redenen waarom heel wat mensen verslingerd zijn aan ballonvaren.

Ballonvaren is best betaalbaar

Er zijn heel wat bedrijven die ballonvluchten aanbieden en je ziet ze dan ook geregeld door het luchtruim vliegen. Ballonvaren heeft natuurlijk zijn prijs, maar is voor de ervaring zeer gunstig en  betaalbaar. Voor net iets meer dan 100 Euro ben je toch al snel een uur of 4 in de weer. Een verstandige investering voor heel wat plezier als je het ons vraagt.

Een ballonvlucht wordt pas echt leuk als je het samen doet met vrienden of familie. Uiteraard is er steeds een ervaren piloot die alles in goede banen leidt.

Steeds een ervaren luchtballonpiloot aan boord

Bij C-Air Ballonvaart is de zaakvoerder, David Spildooren, een ervaren lijn- en luchtballonpiloot. Hij is al jaren bezig met ballonvaart. Al van kleins af aan was hij gebeten door de luchtvaart. Ondertussen heeft hij meer dan 1.000 vlieguren op de teller en doet hij mee aan wedstrijden. Hij kan je tijdens je ballonvlucht dus heel wat vertellen als je wil over alles wat met ballonvaren te maken heeft. Hij is een geboren verteller en wordt jaarlijks Belgisch kampioen ballonvaren. Daarnaast is hij ook nog een lijnpiloot. Je kunt dus best stellen dat het luchtruim voor hem geen geheimen meer heeft.

Ballonvaren over heel het land

C-Air Ballonvaart is voornamelijk actief in de regio Waasland, maar in principe kun je ballonvaren in heel het land. Alles is bespreekbaar. Ballonvluchten worden trouwens zowel particulier geboekt, vaak als geschenk, als door bedrijven.

Ballonvluchten worden vaak georganiseerd als incentive of als teambuilding. Samen met de collega’s in een ballon heeft iets en het schept een band. Vooral ook omdat er vooraf toch wel wat werk bij komt kijken en er achteraf een glaasje gedronken wordt. Een ballonvlucht is eigenlijk een totaalbeleving, waarbij de vlucht op zich de onvergetelijke beloning is.

Alle ballonvluchten op de site

Wil je weten in welke regio’s C-Air Ballonvaarten actief is? En wat de prijs van een ballonvlucht is? surf dan even naar de website. Daar staat overzichtelijk aangegeven welke vluchten er allemaal mogelijk zijn. David heeft geen geheimen, je ziet ook direct de prijs van je ballonvaart. Per vlucht kun je ook het volledige verhaal bekijken en lezen welke bezienswaardigheden je overvliegt. Zo kan de voorpret al beginnen. De wereld van boven bekijken vanuit de luchtballon is fenomenaal. Dat zul je ongetwijfeld beamen na je eerste ballonvlucht.

https://www.cair-ballonvaart.be