Beech
Sport

Beste sporthorloge dames Garmin 2021

Best sporthorloge dames Garmin 2021

Ben je op zoek naar een goed dames sporthorloge? We hebben de beste Garmin sporthorloges voor vrouwen vergeleken. Garmin staat al jaren aan de top wat GPS-horloges voor vrouwen betreft. Het is geen toeval dat zij de beste sporthorloges dames op de markt brengen. Hoewel de horloges van Garmin niet goedkoop zijn, krijg je een geweldig horloge dat duurzaam is met een geweldige technische ondersteuning en een garantie van een jaar. 

Bij het testen van dames sporthorloges hebben we gekeken naar horloges die geschikt zijn voor uiteenlopende activiteiten en voor verschillende budgetten.  Het belangrijkste was dat we horloges zochten die het beste bij vrouwen passen. Veel bedrijven beweren dat hun horloges voor vrouwen zijn gemaakt, terwijl ze eigenlijk gewoon “genderized” zijn met een roze band.

De meeste GPS sporthorloges zijn zo groot zijn dat ze niet goed om een vrouwenpols passen. Of ze passen wel, maar zijn zo buiten proporties dat ze er niet goed uitzien. Onze favoriete fitnesshorloges passen goed en zien er goed uit. Wij vinden ook dat veiligheid voor veel vrouwen een punt van zorg is. We hebben de nadruk gelegd op horloges waarop vrienden en familie je precieze locatie kunnen zien als je buiten aan het trainen bent.

Op basis van deze criteria zijn dit de beste dames sporthorloges Garmin die momenteel op de markt zijn ….

Beste Garmin hardloophorloge dames

De Forerunner 745 heeft een gestroomlijnd ontwerp met een gemakkelijk af te lezen scherm en voelt licht aan om je pols. Het heeft alle hardloopfuncties die je nodig hebt, plus muziekopslag en zwem- en fietsfuncties, als je aan crosstraining doet. De Forerunner 745 kan worden geprogrammeerd met hardloopworkouts. Het houdt ook geavanceerde gegevens over de hardloopvorm bij met de Garmin Running Pod. Het heeft een polshartslagmeter, maar kan ook worden gekoppeld aan een traditionele borstband. Multisportatleten zullen de zwemtracking in zwembad en open water op prijs stellen. Het bijhouden van de fietssnelheid is ook goed – de 745 kan worden gekoppeld met verschillende fietsaccessoires. Voor minder dan 430 euro is dit het beste sporthorloge voor hardlopers of triatleten die een betaalbaar sporthorloge willen.

Beste Garmin multisporthorloge dames

De Garmin Forerunner 945, is Garmin’s nieuwste top-of-the-line multisport en triathlon GPS horloge en bouwt voort op de reeds indrukwekkende Forerunner 935 en voegt een verbeterde batterij, muziek opslag, en nieuwe functies om uw training runs nauwkeuriger en veiliger te maken. De Forerunner 945 is zeer geschikt voor dames. Het is een lichtgewicht horloge die je comfortabel om je pols draagt. Met een batterij die 35 uur meegaat (met GPS, maar zonder muziek). Het houdt hardlopen, fietsen en zwemmen (zwembad en open water) bij en bevat de multisportfunctie om elk van deze activiteiten in één bestand op te nemen voor brick workouts en triatlons. Een nieuwe Galileo-sensor verbetert de GPS-tracking en nauwkeurigheid. Je kunt nummers opslaan en ze direct op het horloge bedienen om ze onderweg te beluisteren. Of je kunt muziek streamen met Spotify (hiervoor heb je wel een telefoon bij je nodig). Speciaal voor vrouwen heeft Garmin een veiligheidsfunctie ingebouwd. Met deze functie kun je geselecteerde familie en vrienden tijdens een training op de hoogte kunnen worden gebracht van jouw locatie. Als je hulp of assistentie nodig hebt, kun je met één druk op de knop je locatie doorgeven aan geselecteerde vrienden en familieleden.

Goedkoopste sporthorloge dames

Zoek je een betaalbaar GPS sporthorloge? De Garmin Forerunner 45S is het goedkoopste sporthorloge voor vrouwen. De Forerunner 45 traceert runs met GPS, maar doet ook dienst als activity tracker en meet de hartslag met een polssensor. De Forerunner 45 is verkrijgbaar in twee maten – de 45 en de iets kleinere en lichtere 45S. De 45S is het meest geschikt voor dames. Dit sporthorloge is namelijk wat dunner en past goed om de pols van een vrouw. De 45S is verkrijgbaar in paars en wit, terwijl de 45S verkrijgbaar is in zwart en rood. Maar beide versies komen nu met een kleurenscherm dat een hogere resolutie heeft dan zowel de Forerunner 35 en 25. De batterijduur blijft met 13 uur GPS-modus ongeveer gelijk. 

 

De Forerunner 35 voegde intervalworkouts toe aan Garmin’s basishorloge. De Forerunner 45 bouwt daarop voort en stelt je in staat geavanceerde workouts toe te voegen. Dit zijn in principe aanpasbare workouts die kunnen worden bedacht op elke manier die jij (of je coach) maar kunt bedenken. De Forerunner 45 is een geweldig, eenvoudig horloge. We zouden het geen franje noemen in vergelijking met duurdere modellen. Maar het heeft wel een paar franjes die het een leuke optie maken tegen een redelijke prijs.

Beste Garmin smartwatch dames

De Garmin Vivoactive 4 is niet de meest uitgebreide of nieuwste Garmin sporthorloge. De Vivoactive 4/4S is Garmin’s versie van een smartwatch. Het is gemaakt om dagelijks te dragen, maar heeft GPS tracking waardoor het zeer geschikt is voor hardlopen. In tegenstelling tot de Vivoactive 3 is de nieuwste versie er in 2 maten: de 4 en 4S. De 4 is iets groter dan de vivoactive 3, terwijl de 4S kleiner is, ideaal voor dames met dunne polsen. 

De Vivoactive 4 heeft een aantal extra functies voor casual wear. Je kunt meerdere wijzerplaten en apps downloaden voor een aangepaste weergave. Het heeft Garmin Pay voor on-the-go betalingen. En het combineert een touch screen met een enkele knop om het horloge te bedienen. Voor linkshandigen kunt u de telefoon omdraaien om de knop naar de andere kant te verplaatsen. Wat maakt de Vivoactive 4S het beste sporthorloge voor dames? De vivoactive 4/4S heeft een slank ontwerp. Het is een van de weinige die Garmin heeft gemaakt met een vrouwelijk en stijlvol ontwerp. Dit model is een meer betaalbare optie voor de prijzige Fenix 6, maar wordt nog steeds geleverd met een grote hoeveelheid functies voor hardlopen en trainen. 

Naast het bijhouden van tijd, tempo en afstand, hebben de vivoactive 4 en 4S auto-pauze, geavanceerde workouts, en downloadbare trainingsplannen. LiveTrack is beschikbaar – deze functie stelt vrienden en familie in staat om uw locatie op een kaart in real-time te volgen, geweldig voor het proberen om u te vinden in grote wedstrijden.

 

 

 

 

https://sporthorloge.info/

Gerelateerde artikelen

Voetbaltrainer

Relaxt vissen met Fox beetmelders

Schoolvakantie een voetbalstage