Beech
Image default
Zakelijk

Een verpakkingsproject op maat van elk bedrijf

Sinds 2010 staat het bekende bedrijf MAXPAC klaar met een heel team aan gepassioneerde werknemers. Het jonge bedrijf biedt een verpakkingsproject aan op maat van elke firma. Ze hebben hiervoor verschillende soorten machines ter beschikking van echte topmerken. Als u liever binnen een budget blijft, zijn er zelfs tweedehandstoestellen. Bij elk project gaan ze opnieuw op zoek naar de juiste oplossing voor u en uw onderneming.

Hun aanbod aan toestellen

Als uw productieproces wat nieuwe kracht kan gebruiken, is het misschien tijd om een toestel van MAXPAC in Temse te kopen. Zij hebben machines voor allerlei sectoren in hun aanbod. Heeft u bijvoorbeeld veel producten die in zakken vervoerd moeten worden? Dan zijn er verschillende formaten van zakkenvulmachines. Als u eerder een geautomatiseerde oplossing zoekt voor het palletiseren of wikkelen in folie van zakken en dozen, dan biedt dit bedrijf de robotpalletisers aan. Daarnaast hebben ze natuurlijk ook nog de meer klassieke en conventionele palletiseermachines. Voor grote industriële machines zit u ook op de juiste plaats bij deze specialisten. Hun in-house engineering afdeling heeft namelijk een heel scala aan bulksystemen ontwikkeld. Alles van rollenbanen, verpakkingslijnen tot ompakinstallaties en container tippers vindt u bij MAXPAC. Deze machines maken ze bovendien op maat van de klant. Zo bent u altijd zeker van een verpakkingsproject op maat van uw bedrijf.

Vraag advies aan deze experten

Wanneer u nog twijfelt tussen de verschillende machines, vraagt u het best advies aan de goed opgeleide medewerkers van deze firma. Ze gaan met veel plezier samen met u op zoek naar een verpakkingsproject op uw maat. Daarnaast kan u op hen rekenen voor 24 op 7 service en onderhoud van uw machines voor bulkbehandeling of verpakking. Als u toch nog vragen heeft, kan u deze steeds achterlaten op het online contactformulier. Ze voorzien u snel van een antwoord op al uw vragen of bemerkingen.