Beech
Image default
Verbouwen

Ontdek nieuw leven en verhuis naar een nieuwe woon- of werklocatie met een verhuisservice

Het voorjaar komt er aan en dat is dé tijd om nieuw leven in de woon of werklocatie in te blazen. De temperaturen gaan stijgen en er is weer zin en ruimte om de stap van de verhuizing te zetten. Maar ondanks het fijne geluk van een nieuwe woning of een nieuw kantoor komt er veel kijken bij een verhuizing. Vraag eens professionele hulp van een verhuisbedrijf zodat u vakkundig ondersteunt wordt. Verhuist u in de regio van Bergen op zoom? Neem dan eens contact op met het verhuisbedrijf in Bergen op Zoom dat al vele jaren meegaat: Van Gastel Verhuizingen! Het team met erkende verhuizers helpt u graag met de zowel de kleine als de grote verhuizingen. Zo weet u zeker dat er aan alles wordt gedacht en ziet u niets over het hoofd.

Een tussentijdse beveiligde opslag voor de inboedel

Bij Van Gastel Verhuizingen wordt in elk detail meegedacht. Hoe verpakt u het beste uw spullen, welke materialen kunt u het beste gebruiken, Welke verhuiswagen past het beste bij uw verhuizing, welke stappen neemt u tijdens de oplevering van uw locatie én zit er tijd tussen het opleveren van de locatie en het intrekken in de nieuwe locatie. Wanneer hier wat tijd tussen zit is het wel zo fijn dat uw verhuisservice hier in meedenkt en een passende oplossing voor u heeft. Van Gastel Verhuizingen heeft drie opslag locaties. Er is een opslag in Roosendaal, een opslag in Bergen op Zoom en een opslag in Etten-Leur. Kortom, voor elke genoemde regio een verwarmde en beveiligde opslag zodat uw spullen veilig en met zorg opgeslagen zijn om vervolgens verhuisd te worden naar uw nieuwe woon of werk locatie.

Erkende verhuizers hebben professionele aandacht voor uw verhuizing

Het enthousiaste team verhuizers gaat graag voor u aan de slag. Zowel in meedenken als in de uitvoering. Bij Van Gastel Verhuizingen is geen vraag te gek en kunt u met al uw ideeën en verhuisvragen terecht. Neem snel contact op en laat u volledig ontzorgen.

https://www.vangastelverhuizingen.nl/