Beech
Image default
Bedrijven

Kleed je speciaal voor kerst

Kerstmis, een tijd van kerstbomen, kerstmuziek, vrije tijd, kerstfilms, natuurlijk lekker eten en kersttruien.

 

Kersttruien? Jazeker, waarom zou je niet laten zien dat je gek bent op het feest met die joviale Kerstman.

In Engeland en Amerika zie je veel mensen rondlopen in de foutste truien en sokken tijdens de kerstperiode. Ook op kantoor zie je zakenmannen lopen met kerst-stropdassen, kerst-sokken en kerst-mutsen. En niet alleen mannen doen dit, ook vrouwen passen zich aan aan de kerstperiode.

 

In Nederland deden we nooit zo gek, en droegen we maximaal kerstman-sokken. Maar dan wel onder een net pak, of jurk, je moest je natuurlijk wel netjes kleden voor de kerst.

 

Dat begint gelukkig langzaam te veranderen. Tegenwoordig is het geen probleem een grappige kersttrui te dragen, ook op kantoor.

 

Op Uglyxmas nl vind je truien die zo fout zijn, dat ze weer goed worden. Bijvoorbeeld de 3d kersttrui of de “Rendieren doen een spelletje” trui.

 

Maar ook andere accessoires zorgen voor een extra leuke kerst, behalve kerstsokken en kersttruien, vindt je daar ook mutsen, haarbanden en sokken. Met voldoende keuze voor mannen, vrouwen en kinderen, vindt je altijd wel iets van je gading.

 

Kijk ook eens bij de truien die in de aanbieding zijn, en kies voor de Merry Hipstmas met 3D-neus of de ker trui.

 

Kopen bij Uglyxmas.nl is veilig en voordelig. Orders die voor 14:00 uur worden geplaatst, worden de volgende dag al geleverd. Bovendien worden alle orders boven € 20,00 gratis geleverd.

Betalen kan in Nederland natuurlijk via Ideal, en vanuit België met MisterCash. Bovendien kan je betalen met een Visa, Mastercard of Maestro creditcard.

Of kies voor achteraf betalen via Afterpay.

 

Als je goed voor de dag wilt komen deze kerstmis ga dan naar de site van Uglyxmas.nl, en bestel jouw grappige kersttrui. Doe er een leuke muts bij, en een paar kerstman sokken, en je outfit is compleet voor de feestdagen.

https://www.uglyxmas.nl/